Miért nem találok egy fiút se 17 évesen?
16 éves vagyok, nem szűz. De hiába vesztettem el, ettől nem változik semmi, mert olyannal történt, aki amúgy nem számított. Nincs barátom, egyszer volt rövid ideig. Elbulizgatok, de nem vagyok nagy partyarc. Hogy téged ezért mi okból bántanak, az számomra érthetetlen.
Nem vagyok csúnya, külsőre átlagos.
Hát segíteni nem tudok, de jelzem, nem vagy egyedül :) Majd várunk, aztán hátha jön valaki...
Ne aggódj, egyáltalán nem gáz. Én pont veled egyidős fiú vagyok. Semmi baj sincs azzal, ha alacsony vagy, aranyos az, az meg még jobb, hogy nem egy kis fogpiszkáló vagy.
Ezek szerint akkor eddig nem a megfelelő emberekkel ismerkedtél. Sem én, sem majdnem mindegyik barátom nem jönne össze egy olyan tipikus, bulizós, buta lánnyal, amilyen a maiaknak sajnos az egyre nagyobb része. Amelyik összejönne vele, az csak azért, hogy megfektesse. Tehát én is a hasonló lányok társaságát keresem, mint Te, és ezzel nem vagyok egyedül. :) Én is szűz vagyok, és a korosztályom béli ismerőseimnek a nagy része is, úgyhogy ezzel sem maradtál le egyáltalán. Azzal sincs baj, hogy nincsen még barátod, jelenleg most nekem sincs barátnőm és szintén kismillió ismerősömnek sem. :)
Próbálkozz ismerkedni ilyen fiúkkal, ahol csak tudsz, nem tudhatod, hogy mikor és hol hoz össze a véletlen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!