Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem találok egy fiút se...

Miért nem találok egy fiút se 17 évesen?

Figyelt kérdés
17 éves vagy, szűz és barátom sem volt csak egyszer régebben, de sajnos rövid ideig. Nem értem miért nem találok senkit. Jó, nem vagyok olyan "partis" alkat, nem is szeretek ilyen helyekre járni. Ezért sok bántás ért már, de ez nem is érdekelt. De amikor egy nálam egyáltalán nem különböző ismerősömnek barátja lett nagyon beparáztam, hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen. Alacsony vagyok és nem vagyok egy nádszál vékony lány, de nem mondanak csúnyának (képet ide nem szeretnék feltölteni). Szerintetek nagyon gáz, hogy így fiú nélkül vagyok meg szűz így 17 évesen?

2013. szept. 5. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:

16 éves vagyok, nem szűz. De hiába vesztettem el, ettől nem változik semmi, mert olyannal történt, aki amúgy nem számított. Nincs barátom, egyszer volt rövid ideig. Elbulizgatok, de nem vagyok nagy partyarc. Hogy téged ezért mi okból bántanak, az számomra érthetetlen.

Nem vagyok csúnya, külsőre átlagos.

Hát segíteni nem tudok, de jelzem, nem vagy egyedül :) Majd várunk, aztán hátha jön valaki...

2013. szept. 5. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Lányok, ne siránkozzatok! Nem kell ennyire rágörcsölni a szűz témára...
2013. szept. 5. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, egyáltalán nem gáz. Én pont veled egyidős fiú vagyok. Semmi baj sincs azzal, ha alacsony vagy, aranyos az, az meg még jobb, hogy nem egy kis fogpiszkáló vagy.

Ezek szerint akkor eddig nem a megfelelő emberekkel ismerkedtél. Sem én, sem majdnem mindegyik barátom nem jönne össze egy olyan tipikus, bulizós, buta lánnyal, amilyen a maiaknak sajnos az egyre nagyobb része. Amelyik összejönne vele, az csak azért, hogy megfektesse. Tehát én is a hasonló lányok társaságát keresem, mint Te, és ezzel nem vagyok egyedül. :) Én is szűz vagyok, és a korosztályom béli ismerőseimnek a nagy része is, úgyhogy ezzel sem maradtál le egyáltalán. Azzal sincs baj, hogy nincsen még barátod, jelenleg most nekem sincs barátnőm és szintén kismillió ismerősömnek sem. :)

Próbálkozz ismerkedni ilyen fiúkkal, ahol csak tudsz, nem tudhatod, hogy mikor és hol hoz össze a véletlen vele.

2013. szept. 5. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem butaság a külsőségekre visszavezetni, sok duci lánynak van állati helyes pasija. Egyébként ez, hogy nem bulizol gondolom azt jelenti, hogy az iskolán kívül nem is jársz nagyobb közösségbe. Talán ez az ok, hogy kevés a lehetőséged ismerkedni. Amúgy egyáltalán nem ciki. :)
2013. szept. 5. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat nekem sem volt barátom 17 évesen...beletörődtem,hogy egy szerencsétlen vagyok akinek sose lesz senkije és TÁDÁÁM,itt vagyok most 26 évesen,22 évesen vesztettem el a szüzességem életem első pasijával és már menyasszony vagyok...És tudod mit?Büszke vagyok rá,hogy "tartogattam" a szüzességem,mert manapság már az a ritka ha 17 évesen szűz még egy lány.Szóval fel a fejjel ;) 26L
2013. szept. 5. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!