Rendőrnek jelentkeznék, de ha használtam már drogot, nem fognak automatikusan elutasítani?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt használtam drogot, mariskát, de már 2 éve egyáltalán. A jelentkezési feltételekben az áll, hogy kifogástalan életvitel. Ha bevallom a drogozást, vajon elutasítanak egyből?2018. szept. 5. 08:55
1/10 anonim válasza:
HÁt ne légy olyan h.lye, hogy bevallod.
2/10 anonim válasza:
Ha elkaptak vele, akkor nyilván van egy kis előéleted, akkor nem. Ha meg nem kaptak el, akkor ne valld be.
3/10 anonim válasza:
Szerinted a rendőrök között nincs olyan, aki füvezik? Van bőven, egyszerűen ne valld be, magánügy.
4/10 anonim válasza:
a pszihológiai teszten nem fogsz átmenni
5/10 anonim válasza:
Azok is fogyasztanak sok mindent,ne izgulj,nem kell elmondani.
6/10 anonim válasza:
Ket ev utan nem lehet mar kimutatni. Am ha ilyen hulye kerdest felteszel, akkor lehet nem mesz at a pszichologiai vizsgalaton...
7/10 Waff válasza:
A rendőrök javarésze kőkemény bűnöző, sokan aktív drogosok is, ezzel a mariskás múltaddal hangyakaki bagy mellettük...
Amúgy mi késztet egy embert arra h rendőrnek álljon? Erre tényleg kíváncsi vagyok...
Tisztességes munkát nem találtál?
8/10 anonim válasza:
8as, kicsit el vagy tajolva... es miert ne lenne tisztesseges munka?
9/10 Waff válasza:
Mondjuk pl mert az egész egy pénzbehajtó szervezet...
10/10 anonim válasza:
Nem szeretném ha egyszer olyan rendőr "szolgálna és védene" aki drogozott és hasonló szar életet élt vagy él... Egy rendőr legyen normális, rendes életű. Tudom hogy ez lehetetlen és peldalozni is lehet hogy hány rossz rendőr létezik, de ne az legyen a követendő példa :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!