Van olyan aki családi vállalkozásban dolgozik?
Akik ilyenben dolgoznak hogyan jöttök ki egymással? Egy több mint 50 főt dolgoztató feldolgozóipari családi vállalkozásban dolgozom és egyáltalán nem érzem jól ott magam. Előtte már dolgoztam külföldön és belföldön tapasztalatszerzés végett összesen 2 évet hasonló tevékenységű cégeknél és sokkal jobb volt utólag visszagondolva. Itt édesapám az egyedüli tulajdonos,nem jó neki semmi és lehetetlen megfelelni bármiben, pedig átlag napi 10-12 órát dolgozom! Állandó viták vannak és ritkán tudunk vele egyetérteni. Sokszor úgy érzem koncepciótlan és logikátlan az egész ahogy csinálja, nem a mai kornak megfelelő. A javaslataimat semmibe veszi stb.. sokszor gondolkozom a kiváláson és inkább önálló útra térni. Más ezt hogyan éli meg?
29 F

ugyanez volt velem és én léptem ők meg berogytak..mondjuk én nem kiváltam, hanem mást kezdtem..nincs hari, hiszen a szüleim, tesóim
hamarosan szerintem velem fognak dolgozni

Én dolgozTAM; anyuka-apuka vett a kislányának egy boltot. Én imádtam őket, mert a mélypontról karoltak fel engem - előtte kb a pokolban dolgoztam és az, hogy felvettek magukhoz kirántott a mocsárból. :) <3
Egy fiúval dolgoztam, aki nem volt a család tagja. Ő utálta őket, de kétszínű alak volt, nekik engem szídott őket meg nekem szídta - és minden nap prbálta velem éreztetni, hogy nem érek semmit.
Viták nem voltak - a bolt hivatalos ügyeit a szülők intézték a nő akinek vették a boltot, semmihez nem értett, sokszor én is több dologhoz értettem mint ő, de én ezt inkább aranyosnak láttam. :) <3
A javaslataimat nekem se fogadták meg, szóval én is sokszor éreztem magam kívülállónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!