Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is félt felmondás előtt?

Más is félt felmondás előtt?

Figyelt kérdés

Ma készülök felmondani közel 2 év után. Sajnos megromlott a viszonyom a főnökömmel és a munkámra is kihat, sokat hibázok ezáltal. A főnökömnek is összejött az élet, sok rossz érte a magánéletében. Eddig ezért nem mentem el, közben tönkre mentem lelkileg. Minden nap sírok, van hogy a munkahelyemen is.

Félek mit fog szólni, de már nem bírom. Más munkatársak nincsenek csak ketten dolgozunk az irodában.

2018. szept. 3. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
menj el betegállományba az is beleszámít a 30 napba az is fizetett idő és akkor nyalhatja a kefét a főnököd-mert van is embere meg nincs is, és semmit se tehet!
2018. szept. 6. 08:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva ahhoz nincs pofám. 6 éve vagyok munkaerőpiacon és soha egy napot se voltam táppénzen. Ennyire nem szeretnék kiszúrni vele, mert azért elég sokat tanultam tőle és amikor szabadságról vagy fizetésről volt szó mindig korrekt volt.
2018. szept. 6. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek otthagyni? Ilyet nehéz lesz találni. Majd meglátod. Visszajönnél még ide.
2018. szept. 6. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Biztosan megvan rá az oka, hogy menni akar még akkor is, ha a főnöke általában korrekt volt vele. Van, amikor már ez sem számít, mert a másik oldalon többet veszít, ha marad.

Lelki terrort írt a kérdező...

2018. szept. 7. 04:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Van, akinek már az is lelki terror, ha fel kell kelni és bemenni dolgozni.....Én nem vagyok annyira elfogult.
2018. szept. 7. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

"Van, akinek már az is lelki terror, ha fel kell kelni és bemenni dolgozni...."

Így van és hagytam már ott jólfizető de idegbajos helyet rosszabbul fizető de nyugis helyért. Megérte.

Nekme nem hiányzik az hogy már szombaton vasárnap rosszul legyek attól hogy hétfőn menni kell.

2018. szept. 7. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!