Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pályakezdő minőségügyi vezetők...

Pályakezdő minőségügyi vezetők, hogy boldogultok a munkával?

Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 15:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Frusztrált kicsit a kiscsaj, pedig hogy örülhetett, amikor pályakezdőként "vezetői" munkakört kapott :D
2018. szept. 9. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Gondolom, egy 20-30 fős cég, ahol mindenből egy van és mindenki vezető
2018. szept. 9. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Vagy mondta valami nagyokos tanácsadó, hogy minőségügyi vezető márpedig kell, és a mindenes adminisztrátort átnevezték. :D
2018. szept. 9. 18:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Jó sza.r életetek van, ha ezt csináljátok.
2018. szept. 10. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:

igen Trixi, lehet, hogy szar életünk van, vagy csak ebben a szakmában vagyunk 10+ éve és láttunk már egykét dolgot

és igen, lehet, hogy egy mindenes QA managernek kinevezne többet tud, mint egy multis, vagy csak többet képzel magáról, volt nálam csili-vili önéletrajzzal MIR-KIR egyszemélyi felelős, akinek az interjún megmondtam, hogy nem fogjuk hívni, mivel semmit nem tudott a két alap dologról, ami engem érdekelt, mint vezetőt

Meg felvettem 1 hónapos QA tapasztalattal olyan mérnököt, akit az első napján a mély vízbe tudtam dobni és azóta is szárnyal, tudta a válaszokat a két témában, amit kérdeztem és értelmes volt.

(bár megjegyzem nem feltétlen csak egy kis szeletét kapja a multis sem, voltam én már specializálva egy feladatra operatív és rendszer oldalon is, de voltam termékfelelős QA is APQPtól az SQA tevékenységen át, a sori feladatokon át, a vevői kapcsolattartásig és a garanciális ügyintézésig minden az én feladatom volt a termékkel kapcsolatban, megtűzdelve működőképes LEANnel)

2018. szept. 10. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:

amúgy fogadj meg egy tanácsot olyantól, aki oktatja a minőségirányítást és a minőségbiztosítási technikákat, ez egy olyan szakma, amit meg lehet hamar tanulni, ha van hozzá eszed és nekiállsz magadtól, akár a neten is ...de hülyének is lehet lenni belőle, ha nagy a pofád és a mellényed

ott a Linkedin, tele van szakcsoportokkal, oktatóvideókkal, ott vannak az értelmes QA fórumok, hajrá

2018. szept. 10. 20:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2018. szept. 10. 20:35
 18/18 anonim válasza:

300000 ft havi fizetésem

volt

2018. szept. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!