Pályakezdő minőségügyi vezetők, hogy boldogultok a munkával?

igen Trixi, lehet, hogy szar életünk van, vagy csak ebben a szakmában vagyunk 10+ éve és láttunk már egykét dolgot
és igen, lehet, hogy egy mindenes QA managernek kinevezne többet tud, mint egy multis, vagy csak többet képzel magáról, volt nálam csili-vili önéletrajzzal MIR-KIR egyszemélyi felelős, akinek az interjún megmondtam, hogy nem fogjuk hívni, mivel semmit nem tudott a két alap dologról, ami engem érdekelt, mint vezetőt
Meg felvettem 1 hónapos QA tapasztalattal olyan mérnököt, akit az első napján a mély vízbe tudtam dobni és azóta is szárnyal, tudta a válaszokat a két témában, amit kérdeztem és értelmes volt.
(bár megjegyzem nem feltétlen csak egy kis szeletét kapja a multis sem, voltam én már specializálva egy feladatra operatív és rendszer oldalon is, de voltam termékfelelős QA is APQPtól az SQA tevékenységen át, a sori feladatokon át, a vevői kapcsolattartásig és a garanciális ügyintézésig minden az én feladatom volt a termékkel kapcsolatban, megtűzdelve működőképes LEANnel)

amúgy fogadj meg egy tanácsot olyantól, aki oktatja a minőségirányítást és a minőségbiztosítási technikákat, ez egy olyan szakma, amit meg lehet hamar tanulni, ha van hozzá eszed és nekiállsz magadtól, akár a neten is ...de hülyének is lehet lenni belőle, ha nagy a pofád és a mellényed
ott a Linkedin, tele van szakcsoportokkal, oktatóvideókkal, ott vannak az értelmes QA fórumok, hajrá
300000 ft havi fizetésem
volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!