Pályakezdő minőségügyi vezetők, hogy boldogultok a munkával?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 15:57
1/18 anonim 

válasza:

Mi az a pályakezdő minőségügyi vezető? Vezető akkor lesz valaki, ha van tapasztalata (vagy gazdag anyukája/apukája, saját céggel)
2/18 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod miről beszélsz, maradj csendben.
Jó tanács.
2018. szept. 2. 16:29
3/18 anonim 

válasza:

Te nem tudod miről beszélsz, én már legalább voltam junior QM, most meg minőségügyi rendszer tanácsadó vagyok
4/18 anonim 

válasza:

Hogy érted a "pályakezdőt"? Diploma után rögtön kaptál egy vezetői pozíciót? Az gáz mindenkinek... a cégnek leginkább, de neked is, mert mindenért beléd fognak rúgni, megvédeni meg tapasztalat hiányában nem tudod magad.
5/18 A kérdező kommentje:
Szerintem azt sem tudjátok miről beszéltek. Nem csak multi létezik.
2018. szept. 6. 18:54
6/18 anonim 

válasza:

De tudom, mert én is ilyen helyzetben voltam húsz éve. Váltottam egy mérnöki pozícióra, ott tanultam sokat, később vezető is lettem, de még azon túl is van élet. Nem bántam meg.
7/18 anonim 

válasza:

Kedves kérdező!
Kiváló ómen, ha már az sincs meg, hogy a feladatkör megnevezése: Minőségirányítási vezető.
Csak így tovább, van még mit tanulni! :)
8/18 A kérdező kommentje:
A zöld mezőben van.
Amelyik részéről szeretnél mesélni.
2018. szept. 8. 19:45
9/18 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van? :D
2018. szept. 9. 10:14
10/18 anonim 

válasza:

Engem is érdekelne, mi a kérdésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!