Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti nem vagytok rosszul a...

Ti nem vagytok rosszul a munkahelyektől? Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Ha nem lennék ennyire gyáva már inkább öngyilkos lennék minthogy munkába járjak. Az okj-s bizonyítvány a legmagasabb végzettségem de az se jo semmire. Érettségibe belebuktam az mar túl nagy falat volt, hülye vagyok hozzá. Szóval csak gyárba birok menni de már a felvételi eljárástól is rosszul van a gyomrom semmi kedvem ilyen helyen dolgozni. Miért ilyen szar az élet?? Ha valaki nem akar élni akkor miért nincs olyan hogy agyon lövik vagy elaltassák??? F

2018. aug. 28. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

És akkor szerinted aki nem okos abból rabszolga legyen? Mindenkinek jár a normális élet, senki se akar biorobot lenni gyárakban. Mert hiába akar valaki érettségi, diplomát, 5 szakmát stb. ha nem képes ilyen sokat tanulni, nem megy neki.

2018. aug. 28. 21:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Igy van. Az emberek nem egyformák, ennyi erovel azt is irhatta volna hogy mit tudom en pl bárkiből lehet orvos vagy mérnök.
2018. aug. 28. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Az a vicces, hogy nem hiszem el, hogy nem vagy okos, legalábbis nincs meg az alap értelmi szinted. Nem végeztél érettségit (mert elvileg nem tudtad), de egyetlen helyesírási hibát se ejtettél, mialatt a facebook hírfolyamom tele van érettségizettekkel, akik egy épkézláb mondatot nem tudnak normálisan leírni.

Nem inkább elvesztegetett potenciál vagy? Vagy nem találtad még meg, hogy miben vagy jó?

2018. aug. 29. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is inkább önigazoló magyarázkodásnak tűnik ez. Az érettségit bárki el tudja végezni, akinek átlagos képességei vannak, főleg a mai világban... Biztosan meglenne az a szakma, amiben jó vagy és szívesen csinálnád, csak meg kéne azt találni. Az érettségit sem késő még megcsinálni. A lényeg, hogy valamilyen irányba elindulhatnál, túl könnyű rámondani, hogy "nekem nem megy", és itt sírdogálni. Most mit vársz ez alá a kérdés alá? TE kérdezted, hogy mit csináljál. Írja azt mindenki, hogy ugorj a vonat elé, vagy mire számítasz?
2018. aug. 29. 09:33
 15/16 anonim válasza:
Mit csinálnál szívesebben? Gondolj arra, hogy ezért a tevékenységért pénzt kapsz! Itt az egyedüli gond az, hogy b*@*szogatnak a hülye munkatársaid, akik semmivel sem lettek különbek, mint gyerekként az iskolában. Ennyit arról, hogy a felnőtt világ más. Aki gonosz, az nem változik sohasem! Majd miután családot alapítanak, ezt a viselkedést szépen átadják a gyereknek, aki szintén olyan lesz, mint ők. Mondanál példákat, hogy konkrétan mi a bajod a munkával? Hogy mennyire fáradsz le, mennyire nehéz, mennyire bántanak, stb?
2018. aug. 29. 18:00
 16/16 anonim válasza:
Kérdező nem kamuzik. Én szeretek tanulni, de semmi nem marad meg a fejemben, ezert hagytam fel vele. Érettségire 0-24h tanultam, de ígyis csak közepes lett. Nem értem, miert nem lehet felfogni, vannak ilyen emberek. Ez egy átok, főleg, hogy szívesen végeztem volna el egy jó egyetemi szakot, de tudom, első hónapban kibuktam volna.
2018. szept. 2. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!