Ti nem vagytok rosszul a munkahelyektől? Hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Ha nem lennék ennyire gyáva már inkább öngyilkos lennék minthogy munkába járjak. Az okj-s bizonyítvány a legmagasabb végzettségem de az se jo semmire. Érettségibe belebuktam az mar túl nagy falat volt, hülye vagyok hozzá. Szóval csak gyárba birok menni de már a felvételi eljárástól is rosszul van a gyomrom semmi kedvem ilyen helyen dolgozni. Miért ilyen szar az élet?? Ha valaki nem akar élni akkor miért nincs olyan hogy agyon lövik vagy elaltassák??? F2018. aug. 28. 13:24
1/16 anonim válasza:
Hollandiában van ilyen. Amúgy mi a bajod a munkával? Az, hogy dolgozni kell? Elfáradsz? Elveszi az időd? Vagy a munkatársaid szemétkednek veled? Vagy a főnököd? Mi a probléma?
2/16 anonim válasza:
3/16 A kérdező kommentje:
1-es amit leírtál ez mind érint engem, és ez mind probléma.
2018. aug. 28. 13:29
4/16 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül.Ha a munkahely nem szerez örömöt akkor nem is fogod magad jól érezni. Nincs értelme az egésznek.
5/16 A kérdező kommentje:
Ennek az egész életnek nincs értelme. Úgy utálom már.
2018. aug. 28. 13:40
6/16 anonim válasza:
Akkor miért nem csinálsz olyat ami érdekel? Mi szerettél volna lenni kiskorodban? Milyen dolgok érdekelnek?
7/16 anonim válasza:
Együttérzek veled. Annyi különbséggel, hogy én egyetemet végzek, de egyáltalán nem akarok majd abban dolgozni, csak a szüleim küldtek.
Most eladónő vagyok, de minden nap szorongva megyek haza és utálom az egészet.
8/16 anonim válasza:
Szeretem a munkám, kedvelem a főnököm és a kollégáim, tetszik a céges kultúra, jól érzem magam itt, nem nyűg bejárni dolgozni. Az összes felsorolt dolog közül mondjuk számomra az a legfontosabb, hogy tényleg szeretem a munkaköröm, szívesen csinálom, örömet okoz, amikor elérek valamit. 4 évig tartott végzettség nékül bedolgoznom magam ebbe a munkakörbe, az elején kb. biorobotként kezdtem egy fullasztóan unalmas munkával, de ekkor is ott lebegett a cél az orrom előtt, okos dolog volt kitartani.
9/16 anonim válasza:
Remélem ezt a kérdést elolvassa majd minden hülyegyerek, aki nem akar tanulni, "ez vár rád" címszó alatt...
10/16 A kérdező kommentje:
En akartam tanulni de nem volt hozza eszem. Meg komolyabb szakmákhoz semmi tehetségem nem volt próbálkoztam velük. Könnyű úgy pofázni meg ugatni hogy valaki jo kepessegekel megszületik könnyen tanul es aztán ugat annak aki nem bir annyit mint ő. Tanulhatok en egesznap ha nagy nehezen meg is tanulom par nap múlva biztos hogy elfelejtem. Ha jobb kepessegekel születtem volna vagy lenne tehetségem valamihez akkor mas lenne a helyzet.
2018. aug. 28. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!