Ma tudtam meg, hogy kirúgtak, egy okból, amely akaratomon kivul van, mit tegyek?
Harmadik munkahelyem szunik meg mert a fönök úgy erzi hogy szórakozott vagyok , nem tudok koncentralni , es emiatt hibazok
Iskolaban dolgoztam , serult gyerekekkel, felejtettem el dolgokat , vagy túl lassúak voltak a reflexeim mikor a gyerekek elszaladtak stb
Sejtettem hogy ez baj , de minél jobban igyekeztem hogy ne igy legyen , annal jobban ragörcsöltem es annal többet tevedtem
Mindent megpróbaltam
Most úgy döntöttem hogy orvos segitseget kerem
Úgy erzem hogy túl sok inger ér amikor több ember vesz körul
Mit tanacsoltok ?
Vagy csak egyszerűen nem jó szakmát választottál.
Próbáld ki magad máshol.
Van bőven olyan munkakör, amikhez nem kell éles memória és reflex.
Virágkötő, kertész, szoftvertesztelő, borász, grafikus, eladó, festő, cipész, fodrász, zenész, stb.. autóversenyzést ne válaszd.
Ha már többször ugyanezért küldtek el, de te tudatosan mégis sérült gyerekekkel vállaltad a foglalkozást, az már gondatlan veszélyeztetés, és elég felháborító!
Azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz mások gyerekeivel!
Nagyon gáz vagy. NEM tudsz figyelni, elfeljtesz zt-azt, és gyerekkel foglalkozol.
Nm pereltek még be gondatlan veszélyeztetésért? Mert ha az én gyerekemet ütné el miattad az autó, akkor a gatyádat kifizettetném veled.
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!