Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek mi a szakmàtok, illetve...

Nektek mi a szakmàtok, illetve milyen munkahelyen dolgoztok jelenleg?

Figyelt kérdés

Nem konkrétan a helységre vagyok kíváncsi.

Csak pl egyetemen ezen meg ezen a szakon tanultam, most viszont szakács vagyok mert ez sokkal jobban tetszik nekem.

Esetleg a nemeteket odaírhatjàtok.

Normális válaszokat légyszi,tényleg kíváncsi vagyok. Én is azon gondolkodok hogy más szakmát kéne még tanulnom.

N

2018. aug. 26. 18:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Informatikusnak tanulok most, gyűlölöm, szóval ezután pedagógia okj-ra megyek, majd tanár lesz belőlem valamelyik egyetem után, ès mellette lesz egy mellèkállásom, ami valószínűleg, vagy asztalos, vagy burkoló lesz, mert mindkettőt csináltam már, ès szerettem.
2018. aug. 26. 20:06
 12/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtatok. Köszönöm szépen! Mindenkinek kívánom, hogy érje el az életében a kitűzött céljait!
2018. aug. 26. 20:38
 13/27 anonim ***** válasza:
Tanári diplomám van,jelenleg adminisztrátorként dolgozom egy hr cégnél.
2018. aug. 26. 21:15
 14/27 anonim ***** válasza:
Porcelánfestő vagyok, festőként is dolgozom jelenleg. A későbbiekben pedagógiával szeretnék foglalkozni.
2018. aug. 26. 21:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Szociális területen végeztem, emberekkel foglalkozom, amit nem annyira kedvelek már. Váltani szeretnék./F/
2018. aug. 26. 22:39
 16/27 anonim ***** válasza:

Autotechnikusként végeztem, de jelenleg automatizált kormányzási rendszerekkel foglalkozom.

A klasszikus autószerelést már csak hobbi szinten művelem. Ez jó is, meg nem is.

2018. aug. 26. 23:08
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

jogász végzettség

vagyonőrként dolgozok

2018. aug. 27. 08:54
 18/27 anonim ***** válasza:
Rendszergazda végzettség jelenleg kamionsofőr vagyok.
2018. aug. 27. 18:42
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy làtom sosem késő váltani. Adtatok egy kis "löketet" nekem ehhez. :) Nagyon érdekesek a válaszok!
2018. aug. 27. 22:13
 20/27 anonim ***** válasza:
Eredeti végzettségem asztalos. Most egy gyógyszergyárban vagyok projekt koordinator.
2018. aug. 27. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!