Szabad beleírni egy állsáhirdetésbe a SÜRGŐSEN keresünk szavakat? Vagy ez öngól a cégnek?
Ha egy cég álláshirdetést ad fel és így szól : sürgősen keresünk !!!! és hosszan sorolja hogy mit keres, ilyen ember olyan ember.. akkor ez az egész nem egy hatalmas öngól neki?
Mert ebből a hirdetésből az jön le, hogy marha nagy gondban vannak és sürgősen kell nekik egy sereg ember, mert ezek szerint kb semmire sincs embere jelenleg.
Meg eleve kérdés miért van abban a szituációban hogy sürgősen kell neki ember... miért eddig nem volt embere? és az hova lett? Elment? 1-2 ember még elmehet na de itt akkor egy csomó ember hiányzik-ezek mind elmentek? Hát ha sürgősen kell egy sereg ember, akkor mi a helyzet a régiekkel? Mind elmentek? De miért? Annak oka kell legyen!
Rosszul gondolom?

10: A főnök biztos bepiált, és tévesen nagyobb létszámot íratott a hirdetésbe.
De most komolyan Balázska! Te meg a 3-as választ nem olvastad. Lehet, hogy bővítik a céget. Vagy tömeges linkelés történt, és ezért több embert kell egyszerre lecserélni.

"Vagy tömeges linkelés "
Sztem is az történt csak nem a munkavállalók részéről... épp ezt írtam:
"egy sereg ember, akkor mi a helyzet a régiekkel? Mind elmentek? De miért? Annak oka kell legyen!"
Biztos oka van hogy nincs embere. Gondolom kibukott valami bejelentése vagy fizetési sumáksága csalása a munkáltatónak és most ember nélkül maradt.

én személy szerint egy ilyen hirdetésre soha nem jelentkeznék még akkor ase ha adott céghez adott munkakörre jelentkeznék
pl komissióst keresnek oké jelentkezek. komissióst keresnek de azonnal és ráadásul 10et egyszerre---hm---- és eddig ki csinálta a melót? és azokkal mi lett? elmentek? de mind a 10?
hm.
valami büdös. inkább nem.

Szerintem gond van a céggel, pl szar fizetés, nincs előrelépési lehetőség, rengeteg túlóra, agyzsibbasztó munka. Én egy nagy multinál láttam rengeteg pozit, amik már hónapok óta meg vannak hirdetve. Van ismerősöm aki náluk dolgozott, nagy a fluktuáció a fent leírt gondok miatt. Ha piacképes szakmád van, könnyű váltani, ezért tömegesen mennek el az emberek.
Olyanra pedig én sem jelentkeznék, amiben a sürgősen szerepel, vagy még a kedvencem a rövid határidők, és a nagy stressztűrés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!