Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogy leszálljon...

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam a portás?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen van egy 50-es portás férfi, aki már néha úgy viselkedik, hogy én érzem magamat kényelmetlenül. Állandóan néz, mikor reggel veszem fel a kulcsot, közben is mosolyog és engem néz. Nagyon zavaró. Egyik nap vártam a páromat, hogy jöjjön elém autóval, és egy jó 20 percet kellett rá várnom, és amíg én kint ültem a padon ő is kijött és velem "várta" a páromat, majd mikor megjött, fogta magát és visszament. De amíg én kint voltam, ő is kint állt a porta előtt. Meg állandóan beszélgetni próbál, de olyan nyájasan, hogy az már visszataszító, ilyenkor mindig igyekszem rövidre zárni. Egyik nap el kellett mennem korábban, de mondtam, hogy még visszajövök, szóval maradjon ennél a bejáratnál (két porta van, de csak egy portás). Mondta, hogy nem tud, mert vár valami szállitmányt és a másik bejáratnál kell lennie, de megadja a számát és akkor föl tudom hívni, ha ideértem. Hát azt azért nem akartam, mondtam akkor mindegy, majd megoldom..

Gondolkodtam, hogy netán én szúrtam el azzal hogy egyből letegeztem, úgy köszöntem minden reggel, hogy szia. Újabban jó reggelttel köszönök, az mégse olyan személyes. De nagyon zavaró, mit tegyek, hogy kicsit visszább vegyen? Bunkó se akarok lenni..

L/22

2018. aug. 24. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nagy spíler az öreg :D
2018. aug. 24. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor átveszed a kulcsidat, meg kell kéárdezni tőle:

Hogy teccik lenni X.Y bácsi? ugye milyen szép reggelünk van?:D

Még kétszer előadod neki és olyan hamar le fog rólad szállni, hogy öröm lesz nézni:D

2018. aug. 24. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

unatkozik az öreg.

logikus hogy egész nap nézegeti a jó bőröket a nagy unalomban.

szerintem mindenki ezt tenné ebben a munkakörben.

2018. aug. 24. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
19%
Feküdj le vele.
2018. aug. 24. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
92%

cunci, mivel egész nap egyedül van az öreg, azt meg nem tudja, hogy te meg fszfóbiában szenvedsz, meg azt hiszed, körülötted forog a fél világmindenség, és mindneki téged akar megdgni, így érthető, hogy próbál beszélgetni veled.

De ha jobban megfigyeled, mással is akar majd beszélgetni.

Remélem idő előtt kirúgnak a fszba, én ezt tenném.

2018. aug. 25. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!