Mi ez a munkaügyi program? Az állam fizeti a fizumat nem a főnököm.
Köszi!
Egy ismerősömmel beszéltem erről és ő ugy tudja hogy vissza kell fizetnie a pénzt ha én 6 honap alatt felmondok.. Ha meg a hatodik hónaptól én mondok fel akkor meg nekem kell fizetni. Kicsit fura nekem is azért kérdeztem meg itt. Meg hétvégén nincs munkaügy.
"felmondok akkor amit ledolgoztam hónapokat azt vissza kell fizetnie a főnökömnek"
Valahol érthető, hiszen amikor felvett, tudta mit vállal és az államnak az érdeke, hogy megtartson téged a munkahelyed bármi áron. Ez ilyen megvakarom a hátadat, akkor én is a tiédet egyezmény a főnököd meg az állam közt.
Szép dolog, hogy kedves akarsz lenni, de gondold tovább a dolgokat.
A főnököd megkockaztatta, nem jött be neki. Ha "külsőst" vesz fel,akkor mindenképpen kifizette volna az összeget. 50-50 % volt rá, hogy megússza nyereséggel. Nem jöt be. Ha nem tetszik a meló vagy van jobb,akkor hagyd ott, ne legyenek kétségeid.
Köszönöm szépen!
De most akkor van ilyen? Hogy vissza kell fizetnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!