Hogyan lehet ezeket a helyzeteket jól kezelni?
Nincs jó életem, barátok meg minden örömforrás nélkül élem az életem, bejárok a munkahelyemre, hazajövök, nézek valami filmet és jön a köv nap.
Azonban a munkahelyen folyik a társasági élet, mindenki mesél, hogy mit csinált a hétvégén, itt volt, ott volt, bulizott stb. én ehhez nem tudok mit szólni. Ha kérdezik ált. kitalálok valamit, hogy hol voltam, ha nem így tenném feltételezem ufo-nak néznének, akinek nincs élete... Ezért igyekszem kerülni az ilyet, de mindig megtalál, és nem tudom jól kezelni.

Szia/Helló/Jonapot(fogalmam nincs hany eves emberrel beszélek csak azért)
Na szóval,szerezz egy életet. Vagyis kezdj el egy hobbit/sportot ami tetszik is!ez fontos,mer ugy elvezed,Szívesen csinalod,es ha nem vagy jo benne,akkor erd el hogy jo legyel benne. Ez osszehoz emberekkel is. Járj el ide-oda,4fal kozott nehezkesebb emberekkel talalkozni,mint kint,mozdulj ki. Szerintem(nem irtal le mindent) az a baj,hogy nincs olyan tevékenység,egyebek,amiket csinalhatnal az eletben. Masok is arrol meselnek,amit csinaltak,pl buli,es a többi. Csak kezdj el valamivel foglalkozni,ami erdekel,biztos,hogy nem csak te vagy az egyetlen ember a földön,aki azt a hobbit űzi,kivéve ha feltalalsz valami uj hobbit,amit hobbinak lehet nevezni:D kitudja,a lehetosegeiddel dolgozz,ragadd meg őket. Senki nem mondta,hogy örökké ezekkel az emberekkel kell egy legterben lenned,ismerkedj. Ha gondolod irj privit,talan tudok segiteni par tanaccsal. Eredményes életet addig is!

"Azonban a munkahelyen folyik a társasági élet..."
És neked ebben miért kell mindenáron részt venned? Könnyen ki lehet belőle maradni, nem kell a munkahelyen smúzolni, jófejkedni a sok rongyrázóval (a negyedét se hidd el annak, amit mesélnek a hétvégéikről, csak vetítenek, hogy milyen baromi jó életünk van), aztán nincs is ott a gond, hogy mit mesélj, ha kérdeznek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!