Most ez nagyon gáz?
Én nem fogadtam volna el a fegyelmit, és ragaszkodtam volna a véralkohol-vizsgálathoz.
Kivéve persze, ha elő van írva, hogy munkaidőn kívül sem fogyaszthatsz alkoholt.
Elég gáz, de ez így alakult. Nem kell problémázni rajta,ha a munkáltatód se aggódja túl.
Lesz majd egy kis dumálás egy darabig, ez arra lesz jó, hogy ne forduljon elő mégegyszer.
Egyébként sok munkahelyről azonnal elküldenek, nincs mese. Én se szeretném, hogy spicces munkatársaim miatt sérüljek meg, vagy más. Ez nem játék.
Nincs mit szépíteni rajta, piásan mentél dolgozni.
Az inkább gáz, hogy már az 5. napon... meg úgy eleve, hogy valakinek hétköznap annyira igénye van a piára, hogy akkora mennyiséget megiszik, ami másnapra sem szívódik fel
A főnök helyesen járt el. Nem ismer, nem akar semmi kockázatot a nyakába venni. Menj dolgozni tovább és kész.
Mennyit mutatott a szonda?
Amúgy kicsit már túlzás már ez szerintem. Usában bizonyos államokban még egy szintig hivatalosan vezethetsz...
Ezentúl ha este italozni akarsz akkor venned kell egy szondát és reggel 5kor megfújnod?
Amúgy pont én nem iszok csak baromi ritkán, és nem védem az alkoholistákat de ha kis érték volt esetleg tulzónak érzem.
Kérdező amúgy tojd le, tény hülyén jött ki de ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!