Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúgtak a melóból. Össze...

Kirúgtak a melóból. Össze vagyok omolva. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A főnököm kirúgott, mert nem tudom rendesen használni a raklapemelő bèkát, kevès volt 2 nap, hogy megtanuljam, hogy kell.

Rohadt nagyot csalódtam magamban. Azt hittem mindent meg tudok tanulni, de nem.

A rendes szakmám, egyèbkènt nem boltos.

Soha nem rúgtak mèg ki sehonnan, mindenhonnan èn jöttem el. Hogy emèsszem ezt meg? Hogyan tovább? Tènyleg ennyire hülye vagyok, hogy 2-3 napot tudok, csak kibírni egy munkahelyen?

2018. aug. 1. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Az ő baja. Egész nyugat-magyarország rinyál, hogy nincsenek éhbérért dolgozó képzetlen betanítottmunkásnak alkalmazható emberek. Ha te megelégszel ennyivel, akkor ott a helyed. Ott nem rúgnak ki, mert inkább szenvednek veled, mivel nincs kit felvennének a helyedre...
2018. aug. 1. 18:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Jelenleg mèg tanulok, az èrettsègit csinálom, utána lesz, mèg egy szakmám is, szóval nem akarok èhbèrèrt dolgozó ember lenni.
2018. aug. 1. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád! Én is vezető vagyok. Ha valaki valamit nem tud, akkor addig mondom, mutatom meg neki, hogy mit-hogy kell csinálni, amíg nem sikerül neki. Hosszú folyamat és nekem is szükséges, mert sajnos csak így tudom megismerni azokat, akiket az elmúlt tíz-tizenöt év termelt ki az “iskolákból”. Fel a fejjel! Biztos, hogy lesz majd jobb. Aki ilyen miatt elküld, az nem is érdemli meg, hogy munkahelyi csapatot szervezzen.
2018. aug. 1. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Két nap alatt nem tudtad megtanulni a béka használatát, feltéve, ha nem az elektromos társáról van szó.... nem a világ vége.

Én ilyenkor odamentem az illetőhöz, megkérdeztem, hogy melyik része nem tiszta. A le-fel része, vagy a toljuk,húzzuk. Ha kellett, megmutattam, többször is. Ez szintén targonca és elektromos béka esetében is.

Két nap alatt egy ember kompetenciáját nem lehet felmérni, az meg, hogy kifogtál egy jószágot, aki el is küldött ezért.....ez csak a helyet minősíti.

Véleményem szerint ne emészd magad rajta...az ilyen helyért nem kár.

Egyébként volt olyan kollégám, aki hónapok múlva is tört szét mindent, ami elé, mellé került :)

Azért halkan megjegyzem, hogy a béka egyszerű, mint a fakocka. Attól csak bonyolultabb dolgok lesznek.

2018. aug. 1. 23:06
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát, mèg, ha volt rajta áru, akkor tudtam is kezelni annyira, hogy kihúzzam a raktárból, de már "beparkolni" sehogy nem sikerült, üresen meg kb ment mindenfelè, kivève arra, amerre èn akartam, hogy menjen. Nem elektromos volt. Lehet megtudtam volna tanulni kezelni, csak nem 2*3 óra alatt. Nekem kell valamennyi idő, hogy megtanuljak különböző eszközöket kezelni, nem hónapok kellenek, de akkor sem megy elsőre.

Köszönöm a válaszokat! Nèmelyik nagyon jól esett!

2018. aug. 2. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!