Mi a véleményetek a munkahelyi szállásokról?
Szállón vagyok és voltam is többször! Most tűrhető asszonnyal vagyok. Azt hiszi magáról hogy tisztább mint én, de legalább nem lop és nem bánt. Hát alkalmazkodni kell mindenképp! Első tanács ne bízz meg senkibe. Semmiképp ne mondj el személyes dolgokat senkinek mert rohadtul visszaélnek vele előbb vagy utóbb. Ha kérdeznek, minden rendben van veled, meg minden tõk jó. Ez alap! Semmilyen problémát! Ha gyógyszert szedsz, én pl vitaminos tablettába rakom, hogy ha rákérdeznek, márpedig rákérdeznek, akkor csak vitamin!!! Elég súlyos depressziós vagyok. De nem tudja senki.
Prágában rám fogták pl hogy szArosan hagytam a vc-t. Pedig még vécézni is inkább a gyárban jártam. És mégis! Több asszony összefogott, és ezt találták ki rám. Vannak nagyon aljas népek. De vannak tűrhetőek is. Ha valami adódik, az jó, ha meg tudod magad védeni. Főleg beszédileg. A beszélő képesség nagyon sokat tesz! Többet mint hinnéd. Sok sikert kívánok! Kb ennyi, megyek hajat festeni.
Voltam munkás szállón, èpítőiparban dolgoztam, a főnököm bèrelte a házat, ott hárman-nègyen aludtunk egy szobabán, volt, hogy jöttek mèg 2-3-an a szállásra ès, akkoe hárman aludtunk egy ágyon, meg ilyenek. Nagyon koszos volt a hely, nem volt mosógèp, a fürdőben nem volt zuhanyrózsa, akasztó, a wc-ről inkább nem beszèlek. A konyhában legyek repkedtek mindenhol, büdös volt, valamelyik szobábam nem volt áram, valahol volt áram, de nem lehetett lekapcsolni a villanyt, csak, ha kitekerted a villanykörtèt, nem volt padló, sima beton volt a szobában.
Szóval èn egy ilyen helyet fogtam ki, de valahol azèrt jobbak a körülmènyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!