Tanulmányi szerződés! Van értelme?
Kértem, hogy támogassák a továbbképzésemet, ami nem létfeltétele a munkakörömnek, de szeretnék tanulni, ez van.
Még egyelőre felsőbb körökben tárgyalnak róla, de a kérdés, hogyha a képzés ideje (esténként van) nem érinti a munkaidőmet és anyagilag nem támogatják esetleg a képzést, akkor van-e értelme tanulmányi szerződést kötni?
Biztosítanak heti 2 óra tanulmányi időt kb. végülis, mert ha belegondolok, egyik nap muszáj ennyivel előbb elmennem, hogy időben beérjek a suliba. Tehát érinti a munkaidőt, nem jól mondtam. És valószínű a vizsgák nem esténként lesznek, amire szintén biztosítanának tanulmányi szabadságot a rendes szabin felül.
Az idekötéssel nem lenne bajom alapvetően, mert ha felakarok mondani is csak ezen szabi költségeket kéne időarányosan visszafizetnem, az meg valószínű nem tartana vissza attól, hogy elmenjek, ha elmennék...
Max annyi hasznom lenne az egészből, hogy nem a rendes szabiból menne az időm, ami ígysem sok. Illetve kötelezően biztosítaniuk kellene nekem erre az időt, ami azért megnyugtató lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!