Mit tudnék tenni?

Máskor inkább írj lassabban, de használj ékezetet. Érdekes, én is telefonról írpk, mégis képes vagyok normálisan írni.
A kérdésedre: nem meleg a munkatársad?

1esnek: "Érdekes, én is telefonról írpk, mégis képes vagyok normálisan írni." - az "írqk" szó nem ezt igazolja, gyönyörű öngólt lőttél.
Kérdező: koptasd le, és ne érdekeljen, mivel fenyegetőzik. Ezek az emberek ahhoz is gyávák, hogy öngyilkosok legyenek...

1. Aki ilyennel fenyegetözik, azzal meg kell szakítani minden kapcsolatot, mert ez érzelmi zsarolás, erre csak te fizetsz rá.
2. Ha valaki öngyilkos lesz, az nem azért, mert valaki nem tette meg neki, amit akart, hanem mert Ö MAGA akart öngyilkos lenni és csak önigazolásnak keres bünbakot
3. A legtöbb esetben az ilyen zsarolók még véletlen sem lesznek öngyilkosok, ezzel csak sakkban akarják tartani a másikat.
4. Senkivel nem kötelezö barátkozni, a legjobb, ha nyiltan közlöd vele, hogy nem akarsz vele több idöt tölteni.
5. Godnolkodj el azon, hogy a másik két kolléga miért szakította meg vele a kapcsoaltot - ma az internet világában a távolság nem akadály, föleg nem informatikai ismeretekkel rendelkezö embereknek!
Örülnék ha az ékezetes írás lenne a legnagyobb gondom jelenleg. De fogadjunk, ha nem hívom fel rá a figyelmet senki sem köt bele.
Sikerült êkezetesen válaszolnom, remélem minden igényt sikerült kielégítenem.
Aki érdemben válaszolt annak köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!