Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tudnék tenni?

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Elore bocsanat az ekezetekert, telefonrol irok es igy gyorsabb. A munkahelyemen informatikuskent dolgozom, ezert nap mint nap kapcsolatba kerulok a dolgozokkal akik ugyebar szamitogepet hasznalnak ilyen vagy olyan formaban. Tobb mint egy eve egy ott dolgozo, 50+ ferfi elkezdett haverilag kozeledni felem, en hozzateszem hogy egyaltalan nem nyitottam fele ilyen szempontbol, pusztan kollega viszonyt apoltam vele, ahogy mindenkivel. En amugy sem szeretek baratkozni, gyerekkoromban nagyon sok gondom volt ezert talan arra vezetheto vissza. O folyamatosan kozeledett, en tartottam a tavolsagot. O megis ugy erezte hogy en vagyok a legjobb baratja, velem tud megbeszelni mindent stb. Volt ket szinten velem meg vele egynemu baratja, de ok elkoltoztek a varosbol es nem tud beszelni mar veluk. Ezert maradtam en. Egyedul el, nincs senkije sem. O mindig azt szerette volna hogy toltsek vele tobb idot, stb. De en egyaltalan nem voltam erre vevo. Mar kb. kenyszerbol felajanlottam hogy akkor jojjon le velem edzeni. Dumaltunk kozbe stb. Engem viszont rettenetesen frusztralt ez az egesz dolog. Mar tobb alkalommal is mondtam hogy en nem akarok sem baratkozni, se semmi a tovabbiakban. O ekkor azzal fenyegetozott hogy igy o nem tud tovabb elni, ongyilkos lesz stb. Termeszetesen raparaztam, es probaltam vele utana jopofizni, termeszetesen kenyszerbol. Ez a mai napig tart. Mar az oruletbe kerget ezzel, nem tudom mi tevo legyek, de az utobbi idoben csak az ideget eszem miatta.
2018. júl. 21. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

Máskor inkább írj lassabban, de használj ékezetet. Érdekes, én is telefonról írpk, mégis képes vagyok normálisan írni.

A kérdésedre: nem meleg a munkatársad?

2018. júl. 21. 08:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Melegnek nem meleg, ez biztos.
2018. júl. 21. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

1esnek: "Érdekes, én is telefonról írpk, mégis képes vagyok normálisan írni." - az "írqk" szó nem ezt igazolja, gyönyörű öngólt lőttél.

Kérdező: koptasd le, és ne érdekeljen, mivel fenyegetőzik. Ezek az emberek ahhoz is gyávák, hogy öngyilkosok legyenek...

2018. júl. 21. 08:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Aki ilyennel fenyegetözik, azzal meg kell szakítani minden kapcsolatot, mert ez érzelmi zsarolás, erre csak te fizetsz rá.

2. Ha valaki öngyilkos lesz, az nem azért, mert valaki nem tette meg neki, amit akart, hanem mert Ö MAGA akart öngyilkos lenni és csak önigazolásnak keres bünbakot

3. A legtöbb esetben az ilyen zsarolók még véletlen sem lesznek öngyilkosok, ezzel csak sakkban akarják tartani a másikat.

4. Senkivel nem kötelezö barátkozni, a legjobb, ha nyiltan közlöd vele, hogy nem akarsz vele több idöt tölteni.

5. Godnolkodj el azon, hogy a másik két kolléga miért szakította meg vele a kapcsoaltot - ma az internet világában a távolság nem akadály, föleg nem informatikai ismeretekkel rendelkezö embereknek!

2018. júl. 21. 08:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Örülnék ha az ékezetes írás lenne a legnagyobb gondom jelenleg. De fogadjunk, ha nem hívom fel rá a figyelmet senki sem köt bele.

Sikerült êkezetesen válaszolnom, remélem minden igényt sikerült kielégítenem.

Aki érdemben válaszolt annak köszönöm!

2018. júl. 21. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Jelezném a főnökségnek és amennyire tudnám,családjának,emellett minden kapcsolatot megszakítanék vele,amennyire lehet egy munkahelyen belül.
2018. júl. 21. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Ketteske, egy félrenyomás és az ékezetek nem kirakása között azért van egy kis különbség. De legyen neked, öngólt lőttem. Ennél nagyobb örömöd ne is legyen az életben.
2018. júl. 21. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha nem ír ékezeteket? Annyira beszűkült az agyad a sok drogtól, hogy így már nem is tudod értelmezni a kérdező mondandóját? Magához a kérdéshez persze semmi érdemleges választ nem tudsz hozzáfűzni, mert ahhoz túl sötét vagy, és ezt úgy próbálod palástolni, hogy mondvacsinált dolgokba kötsz bele... Gratulálok
2018. júl. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!