Ráírhatok hotelekre munkahely miatt?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék hotelban dolgozni, de az álláshirdető oldalakon nincs egy állásajánlat sem. Írhatok-e e-mailt hoteleknek, hogy keresnek-e pl. recepcióst, szobalányt stb. Az e-mailhez hozzácsatolnám az önéletrajzomat, motivációs levelet és az ajánlóleveleket.
Lehet ezt csinálni?
2018. júl. 19. 11:54
2/7 anonim válasza:
Gondod úgysem származik belőle, én megpróbálnám.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet csinálni. Súlyos pénzbírsággal, vagy akár börtönnel is sújthatnak, ha e-mailben kéretlenül melóért kuncsorogsz. :O :)
4/7 anonim válasza:
Lehet, vagy még jobb, ha betelefonálsz van e munka. Hozzánk utcáról is bejönnek, vettek már fel úgy embert, hogy akkor nem volt állás, de később megkeresték. Sok sikert!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Szép napot mindenkinek :)
2018. júl. 19. 13:18
6/7 anonim válasza:
Szerintem simán. Általában hiány van a munkaerőből manapság ebben a szektorban is. Ajánlóleveled is van, akkor szerintem a jelentkezők 80-90%-ánál már most jobb vagy 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!