Merjem meglépni, vagy várjak?
Tegnap felhívtam egy álláshirdetőt,kézségesen tovább küldött egy másik telefonszámhoz ahol a recepciós vette fel és nem irányított a cél személyhez akinek a nevét korábban megkaptam de felvette az adataim és ígérte hogy aznap keresni fognak..mondanom sem kell hogy azóta is várom.Mivel még nyitott a pozíció és önéletrajz küldés szempontjából nem kaptam email elérhetőséget arra gondoltam beutazok ma és személyesen leadom..szerintetek jó ötlet,vagy kissé erőszakosnak tűnök? Illetve a recepción említsem meg a telefonbeszélgetés azon részét is hogy azon személynek szeretném odadni aki részleteket is tudna az állásról mondani,akinek a recepcióssal való beszélgetés előtt megtudtam a nevét? Vagy egyszerűbb ha újra felhívom?
Egyébkémt egy hotelról van szó..és még pályakezdő vagyok.
Szerintem jól tetted, hogy bevitted
Lehet, hogy elkeveredett a cetli telefonszámoddal és elfelejtenének keresni
Szerintem meg nézik... Mindenki elektronikusan kommunikál.
Én rendszeresen interjúztatok már pályakezdőket. Egyértelműen e-mailben jön az önéletrajz a HR-re, ők továbbítják amit érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!