Meddig várjak a visszahívásra?
Na mi újság? Hívtak?
Van egy olyan érzésem, hogy nem. Mikor engem hívtak, hogy felvettek, az pénteken történt és azonnal fel is vették az adataim, hogy le tudjanak jelenteni és következő hétfőn már kezdhessek is. Nos, ezt vasárnap este elég nehéz megcsinálni + nem hiszem hogy van olyan hr-es vagy vezető, aki vasárnap ezzel foglalkozna. Szóval, ha van még bármilyen esély, akkor csak holnap hívnak fel.
De remélem nincs igazam és felhívtak és holnap már mehetsz papírokat intézni.
Ha nem, akkor sok sikert a kereséshez!
Amíg élsz!
- Ez nem rosszízű vicc, hanem a valóság!
Van olyan munkáltató, akinek 1991-ben (!) küldtem el az önéletrajzomat, és azóta is kiértesít, hogy szükség van-e rám.
- Telekakálnak mindent hírdetésekkel a munkáltatók, aztán itt vége is az érdemi kommunikációnak, - arra már nem futja, hogy a sikertelenül jelentkezőket tájékoztassák a tényállásról:
"Te, hülye! Nem téged válaszottunk ki 35 emberből! Betelt az állás, - ne várjál erre a lehetőségre többet, hanem keresgéljél tovább!"
- Egyszerűbb behülyíteni x embert, aztán sorsára hagyni, - pedig az emberi tisztesség megkívánná, hogy ha már vette valaki a fáradtságot, hogy megkeresse őket munkavállalási szándék okán, akkor írjanak vissza egy pár sort, akár kiválasztották, akár nem.
Köszönöm a válaszokat.
Igen ma reggel hívtak,pont mielőtt egy másik munkát mentem volna megkérdezni. De sikerült és szerdán kezdhetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!