Én vagyok gyenge, ha nem bírom a monoton, adatrögzítő munkát?

Semmi köze a gyengeséghez annak, ha valakinek nem fekszik egy munka. Nem vagyunk egyformák, és ebből adódóan máshol vannak a határaink. Kinek ez megy jobban, kinek az. Én mondjuk baromira rossz újságkihordó lennék, mert képtelen vagyok megjegyezni, hogy kinek kell, és kinek nem kézbesíteni. Sőt, bizony adatrögzítőnek se lennék jó - utasítottam már vissza ilyen állásajánlatot -, és nem csak azért, mert egyszerűen beszunyálnék a monotonitástól, hanem mert rémesen nagy hibaaránnyal tudok másolni.
Most akkor gyenge vagyok? Selejtes? Miközben mondjuk egy Linux szervert simán fel tudok telepíteni a kívánalmaknak megfelelően, vagy pl. mikrokontrollert is lekopogom, egész jól programozok.
Hát baromira nem vagyok - és te sem - ettől gyenge, vagy selejtes, vagy mittudomén. Csak egyszerűen másban vagyunk jobbak.

Ez nem gyengeség, tényleg, én is éreztem már hasonlóan munka miatt de ez csak annyit jelent h nem ez való neked. Én pl. hetekig selejtesnek éreztem magam, mert nem mentem át a vizsgán egy ilyen adatrögzítős diákmelónál. Pedig nem h lye vagyok, csak nem tudok elég hosszan egy tárgyra összpontosítani, cserébe remek gyerekvigyázó/takarító/facebookot-egy-egyesületnek-kezelő/három nyelven működő tolmács és turistakísérgető(nem így mondják) vagyok.
Szóval ne érezd magad rosszul, és keress valamit amiben jobban érzed magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!