Akik bevásárlóközpontban dolgoznak, nálatok is ezerrel nyomatják a légkondit, pedig most még olyan meleg sincs?
bankban dolgozok, konkrétan szarrá vagyunk fagyva.
Ügyfelek, dresscode, NEM vehetünk fel gatyát, dzseki sem maradhat.
Marha jó 8 órát 15 fokban ücsörögni, harinya-szoknya-rövid blúz kombóban :(
Én is olyan helyen dolgozok ahol kötelező nyomatni a kondit különben ömlik a panaszáradat. Én is megfagyok, hiába van rajtam hosszú nadrág és hosszú ujjú ing, a levegő attól még hideg és száraz. Épp most voltam megfázva bő 2 hétig, köhögtem meg fájt a hátam, a karom.
A kondit amúgy ésszel kéne használni. Voltam olyan boltban ahonnan kijöttem mert 2 perc és kockára fagytam volna.
37N
Nálunk is hihetetlenül hideg van. Remélem hamarosan jön vissza a kánikula, mert megfagyok. 😷
25/N
Én meg azt nem értem, hogy lehet a kánikulát szeretni. Senkinek nem jó a nagy meleg. Én például meg abban nem bírok létezni, rosszul vagyok, nem kapok levegőt. Ha nem lehetne nálunk bekapcsolni a klímát, akkor mondanék fel az tuti.
Viszont azokat az embereket se bírom elviselni, akik 15 fokra beállítják a klímát, a másik nulla iq meg kikapcsolja, nem állítaná feljebb.... -.- Én pl. 23 körülire szoktam. De még így is van olyan finnyás gyökér, aki hisztizik.
Szóval a másik oldalon se jó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!