Szerintetek ez normális egy multinál?
Egy szoftverfejlesztő multinál dolgozom, és rendkívül meglepett, hogy a kollégáim többsége a legproletárabb bulvárhíreken, illetve a Budapest Pride-on fennakad. Többnyire diplomások alkotják a közösséget, ezért is lepeg, hogy még a vezetők körében is teljesen hétköznapiak a homofób megnyilvánulások.
Én ugyan nem vagyok meleg, de ez a viselkedés nagyon elgondolkodtató és elkeserítő számomra. A Ti munkahelyeiteken is prolik a kollégák?
Szerintem nem. De sokak szerint ez a normális. Mert sok az agyhalott.
Egyébként fel kellene már ismerni végre mindenkinek, hogy a diploma nem ad több EQ-t és IQ-t sem. ;)
Az én kérdésem nem arra irányult, hogy a melegség normális/jó/oké/elfogadható-e vagy sem.
Arra vonatkozik, hogy multinacionális környezetben dolgozók kollégái is prolik-e?
De ha már ennyire képbe jött, kedves válaszolók, akik búzáznak, köcsögöznek:
Mennyi közötök van mások bőrszínéhez, nemi identitásához, (neméhez, mert nehogy már egy nő annyit keressen mint egy férfi, annak a konyhában a helye ... :/), stb.?
Egy fejlesztőirodában alapvetően férfiak dolgoznak és bizony előbb utóbb mindenhol jönnek a homokos viccek, beszólások. Részemről ez mindenhol így van. A probléma oka leginkább az, hogy nincsenek női kollégák, azért mennek el ebbe az irányba a viccelődések (és a viccelődésre meg szükség van, mert néha kell a kikapcsolódás. A férfiakat meg leginkább a szex, a kütyük, meg esetleg a foci érdekli).
Ilyen kéne mindenhová:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!