Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megaláztak, mitcsináljak?

Megaláztak, mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Cukrász tanuló vagyok új vagyok még a cukrászdában ahol vagyok, és hát van ott egy lány aki nem hagy békén, először a slaggal leslagolt teljesen.... jó azon meg nevettem pedig az sem esett jól a többiek előtt. Másnap vagyis ma hirtelen az egész fejemre krémet nyomott belül sírhatnékom volt már... annyira rossz érzés volt visszatartani és most sem tudok aludni egyfolytában sírok. Többiek is mondták neki h ezt most már nem kellett volna de ő csak nevetett, ez az egész olyan rosszul esik, hogy nem is tudom mi van velem. Hétfőn nagyon nem akarok menni... Egyfolytában beszológatnak nekem mert nem vagyok olyan ügyes mint a többi cukrász tanuló, egyszer sem mondták, hogy ügyes vagy. Anyukámnak a slagosat mondtam de viccesen és nevetett, a krémeset nem meséltem. ( 16/L

2018. jún. 29. 23:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A főnők is egésznap basztat, de ő is csak engem, mert ugye a kedvence az a lány aki csinálta, aki egyébként 28 éves. A cukrászda nevét nem írom le bocs.... Szerintem nem megyek hétfőtől.
2018. jún. 30. 07:14
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Menj hétfőn, s mondd meg, hogy ezért nem jössz.

Azért érdekel, hogy melyik cuki, mert oda nem akarok menni.

2018. jún. 30. 08:40
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Ha megmondod melyik cukrászda és a közelemben van akkor bemegyek és én verem pofán azt a kis idiótát. Ez igenis megalázó cselekedet volt, és nem lenne szabad annyiban hagyni (a főnök részéről sem)...
2018. jún. 30. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Hát a cukrász csajok tényleg szemetek tudnak lenni egymással, láttam én is egy pár dolgot.
2018. jún. 30. 09:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Elmeséltem anyukámnak, de nem is érdekli semmit se szólt hozzá.
2018. jún. 30. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:

A gyenge bosszút áll,az erős túllép rajta,az okos meg le***rja.

Engem is szívattak elég sokat a melóhelyen,de ha látják,hogy nincs rajtad fogás/nem bírnak elüldözni,akkor abbahagyják.

23f

ex pék :D

2018. jún. 30. 21:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!