Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megaláztak, mitcsináljak?

Megaláztak, mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Cukrász tanuló vagyok új vagyok még a cukrászdában ahol vagyok, és hát van ott egy lány aki nem hagy békén, először a slaggal leslagolt teljesen.... jó azon meg nevettem pedig az sem esett jól a többiek előtt. Másnap vagyis ma hirtelen az egész fejemre krémet nyomott belül sírhatnékom volt már... annyira rossz érzés volt visszatartani és most sem tudok aludni egyfolytában sírok. Többiek is mondták neki h ezt most már nem kellett volna de ő csak nevetett, ez az egész olyan rosszul esik, hogy nem is tudom mi van velem. Hétfőn nagyon nem akarok menni... Egyfolytában beszológatnak nekem mert nem vagyok olyan ügyes mint a többi cukrász tanuló, egyszer sem mondták, hogy ügyes vagy. Anyukámnak a slagosat mondtam de viccesen és nevetett, a krémeset nem meséltem. ( 16/L

2018. jún. 29. 23:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyomd a pofájába a tortát, rosszabb úgyse lehet már. Locsold le te is őt.
2018. jún. 29. 23:58
 2/16 anonim válasza:
100%

Tedd te is ugyanezeket vele és nevess... :D

Sajnos erre nincs jobb válasz szerintem. De semmiképpen se menekülj előle.

2018. jún. 30. 00:01
 3/16 anonim ***** válasza:
14%
Maradt még a krémből az arcodon...? :)
2018. jún. 30. 00:04
 4/16 anonim válasza:
24%
Szerintem szedd le innen ezt a kérdést mert támadnak a perverz vén kanok :D
2018. jún. 30. 00:06
 5/16 anonim válasza:
96%

Szerintem ne akar ilyen gyerekes módon visszavágni mint ő!

Itt egy felelősségteljes határozott fellépés kell.... úgy pofán kell b...ni hogy a foga is kettéáljon!

2018. jún. 30. 00:24
 6/16 anonim válasza:
100%
Én már lehet pofán vágtam volna! Nincs joga megalázi. Ok ha egyszer felavatnak na de nekem úgy tünik hogy a kiscsaj nem tudja hol a határ
2018. jún. 30. 00:24
 7/16 MisterTT ***** válasza:
88%

Hasonló revans ,kreatív bosszú..

En így oldanàm meg.

Röhögjenek most őrajta.

Viszont azt hittem valami komoly törtènetet fogok olvasni ezzel a megkapò főcímmel itt rovatba ,ha màr ràtèvedtem :D

2018. jún. 30. 00:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak. Elképesztő primitív az a lány. Viszont nincs mese, ki kell állnom magadért. És ilyenkor sajnos ez van: szemet szemét, fogat fogért.

Az hogy nem vagy annyira ügyes egyből, az adottság. De te is ügyes leszel majd, csak neked több idő begyakorolni.

2018. jún. 30. 01:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mivel nem nagyon vagy még büntethető, a következő probalkozasnal orrba vagnam vagy gyomron vered izomból utána nem fog piszkálni....
2018. jún. 30. 04:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn Menj mosolyogva.

Mondd el neki, hogy Köszi, még tetszhetett is neki, de Ennyi. Fejezze be.

Ha nem ért belőle, szólj a főnöknek.

Melyik cukrászda ez?

2018. jún. 30. 05:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!