Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van, aki hasonlóan él? (munkam...

Van, aki hasonlóan él? (munkamánia, magánélet)

Figyelt kérdés
Napi 16-20 órában dolgozik, 4-et alszik, a maradék idejében pedig edz. Egy macskával él együtt, aki a mindene, a szeme egyetlen fénye.

2018. jún. 29. 13:31
 1/10 Alain Delon ***** válasza:
Biztos van.
2018. jún. 29. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:

nincs macska és nem edzek

többi megvan

2018. jún. 29. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nemrég egy hasonló fázisban voltam, viszont nincs macskám, nem edzem. Munkahelyváltás meghozta az "eredményét".
2018. jún. 29. 18:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy koffeinen és protein szeleteken él, szó szerint. Reggel két erős, fekete kávé, később kóla-energiaital felváltva, délben megint egy kv, aztán megint italok, közben bedob napi 4-5 ilyen fehérje csokit.
2018. jún. 29. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz hosszúéletű az illető.
2018. júl. 8. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Én majdnem így élek. Rendkívül munkamániás vagyok, még a szabadidőmben vagy a szabadságom ideje alatt is napszámba járok. 13 éves korom óta végzek pénzkereső tevékenységet, hol napszám, hol betonozás, hol sövénynyírás. Káromra nem vált, megtanultam a pénz, az érték és a mennyiség fogalmát, kialakult bennem a munka fogalma. 24 éves vagyok, ha minden jól megy 1-2 év múlva veszek egy kétszobás házat. Szóval csak azt tudom üzenni ezzel is a kedves gyk olvasóknak hogy DOLGOZNI, DOLGOZNI ÉS DOLGOZNI.
2018. júl. 20. 03:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy az ilyen eszméletlenül workoholic embereket mennyire fogja szeretni a párja vagy ha lesz akkor a gyereke. De az is meglehet hogy az ágyban nem annyira jók és a munkával kompenzálnak.
2018. júl. 20. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én se tudtam megdugni a barátnőmet, meleg vagyok, de a kőfejtőben bírnám 12 órát minden nap.
2018. júl. 23. 00:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én nem 4 órát alszok, hanem 6-ot, de én is rendkívüli munkamániával vagyok megáldva. Senki nem nevelt ilyenné, egyszerűen ösztönösen meglátom hogy hol és mit kell csinálni. Hatalmas előnye hogy az egész ház csillog-villog, hátránya hogy senkim nincs és nincs kivel megosztanom.
2018. aug. 12. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Az ipari forradalom előtt nem volt a munja műszak hossza 8 óra hosszára meghatározva, szinte mindennapos volt a 10, 12, olykor 16 óra is. Akkoriban is mindenki bírta, ez csak a mai világ kényelme hogy csak 8 órában vagy a munkahelyen. Szóval nincs baj a munkamániás emberekkel, az ilyeneknek csak szimplán nagy a teherbírása a mindennapokra és okosan osztják be az erejüket és az energiájukat. (Mármint nem az ész nélkül energiaitalozók, hanem akik anélkül élnek így, vagy legalább is keveset isznak olyat

.)

2018. szept. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!