Van, aki hasonlóan él? (munkamánia, magánélet)
Figyelt kérdés
Napi 16-20 órában dolgozik, 4-et alszik, a maradék idejében pedig edz. Egy macskával él együtt, aki a mindene, a szeme egyetlen fénye.2018. jún. 29. 13:31
2/10 anonim válasza:
nincs macska és nem edzek
többi megvan
3/10 anonim válasza:
Nemrég egy hasonló fázisban voltam, viszont nincs macskám, nem edzem. Munkahelyváltás meghozta az "eredményét".
4/10 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy koffeinen és protein szeleteken él, szó szerint. Reggel két erős, fekete kávé, később kóla-energiaital felváltva, délben megint egy kv, aztán megint italok, közben bedob napi 4-5 ilyen fehérje csokit.
2018. jún. 29. 22:56
6/10 anonim válasza:
Én majdnem így élek. Rendkívül munkamániás vagyok, még a szabadidőmben vagy a szabadságom ideje alatt is napszámba járok. 13 éves korom óta végzek pénzkereső tevékenységet, hol napszám, hol betonozás, hol sövénynyírás. Káromra nem vált, megtanultam a pénz, az érték és a mennyiség fogalmát, kialakult bennem a munka fogalma. 24 éves vagyok, ha minden jól megy 1-2 év múlva veszek egy kétszobás házat. Szóval csak azt tudom üzenni ezzel is a kedves gyk olvasóknak hogy DOLGOZNI, DOLGOZNI ÉS DOLGOZNI.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom hogy az ilyen eszméletlenül workoholic embereket mennyire fogja szeretni a párja vagy ha lesz akkor a gyereke. De az is meglehet hogy az ágyban nem annyira jók és a munkával kompenzálnak.
8/10 anonim válasza:
Én se tudtam megdugni a barátnőmet, meleg vagyok, de a kőfejtőben bírnám 12 órát minden nap.
9/10 anonim válasza:
Hát én nem 4 órát alszok, hanem 6-ot, de én is rendkívüli munkamániával vagyok megáldva. Senki nem nevelt ilyenné, egyszerűen ösztönösen meglátom hogy hol és mit kell csinálni. Hatalmas előnye hogy az egész ház csillog-villog, hátránya hogy senkim nincs és nincs kivel megosztanom.
10/10 anonim válasza:
Az ipari forradalom előtt nem volt a munja műszak hossza 8 óra hosszára meghatározva, szinte mindennapos volt a 10, 12, olykor 16 óra is. Akkoriban is mindenki bírta, ez csak a mai világ kényelme hogy csak 8 órában vagy a munkahelyen. Szóval nincs baj a munkamániás emberekkel, az ilyeneknek csak szimplán nagy a teherbírása a mindennapokra és okosan osztják be az erejüket és az energiájukat. (Mármint nem az ész nélkül energiaitalozók, hanem akik anélkül élnek így, vagy legalább is keveset isznak olyat
.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!