Hogyan tudom bizonyítani, hogy az adott munkahelyen dolgozom? (Nem kaptam még meg a munkaszerződésemet)
Aki kíváncsi rá, az elkísér, és megnézi :)
Amúgy szerződés nélkül sehogy, úgy még dolgozni sem szabad, hiszen a fizetés sem garantált.
Ki felé?
A munkáltató felé hogy bejársz dolgozni, azt ott, ahol nincs jelenléti, ott kell, hogy legyen valamilyen chipkártyás beléptető rendszer (adott esetben komoly kamerás és informatikai háttérrel), ahol azzal, hogy lecsippantod a cégbe való belépéskor, felvételkor kapott személyre szóló kártyádat, azzal igazolod a belépésedet és a kilépésedet.
Dolgoztam ilyen helyen, gyógyfürdőben annó egy fél évig, ott - pont ezért, mivel felesleges - nem volt külön írásbeli jelenléti, mert percre, sőt másodpercre pontosan tudták, hogy ki, mikor lépett ki a beléptetőrendszeren(az azt felügyelő informatikus pedig nem egy külső cég embere, hanem vezetői pozícióban levő belső ember volt, magyarán a cég alkalmazottja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!