Próbanap után. Hívjam fel vagy ne?
Ti meddig várnátok a hívással?
Bérminimumot megkaptam úgyhogy nem panaszkodom.
Most ezt nem értem.
Voltál próbanapon, és nem hívnak azóta.
1. Ha érdekel a munka akkor hívd fel őket mi a helyzet.
2. Ha nem érdekel akkor örülj hogy nem keresnek.
Ennyi, nem?
Amúgy én nekem személyes véleményem ha egy cég nem keres akkor hagyni kell, menni kell olyanhoz akinek tényleg kell a munkaerő.
Pl. ha én elmentem egy állásinterjúra vagy próbanapon voltam, és mondták hogy majd keresnek, és nem lett belőle semmi akkor hagytam őket a retek rákba, most végülis dolgozom valahol, tehát megoldottam.
Ha kellettél volna nekik, akkor a nap végén megmondták volna. Szerintem ez a "majd hívnak, hogyan tovább", olyan, mint első randi végén a "majd hívlak" lekoptatós duma. :DDD
Lehet, hogy jól dolgoztál, de nekik nem is kellett ember, csak aznap valami rendezvény volt és hirtelen kellett még néhány plusz felszolgáló. És annyi gerinc nem volt bennük, hogy azt mondják: itt most csak egy nap munkáról van szó.
Az viszont tök pozitív, hogy bejelentettek és kifizettek! Még ez is ritkaság!
Ha dolgoznál ott hívd fel őket.
Ha annyira nem érdekel akkor felejtsd el hogy ott voltál.
Ha nem tudsz dönteni menj pszichomókushoz :D
Most őszintén. Szerinted a próbanapon végzett munkád elemzéséhez újabb napok, hetek kellenek nekik?
Hívd fel őket, már csak a dolog lelki lezárása miatt is. De kizártnak tartom, hogy fel akarnának venni. És soha nem fogod megtudni, miért nem. Sajnos, ez egy ilyen rohadt világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!