Hogy éljek túl négy hetet h állandóan feszengek?
Négyhetes gyakorlat, irodában vagyok. A munkatársak nagyon kedvesek, szóval nem is lenne okom rá, de már most ideges vagyok hogy másnap is menni kell. Első nap előtt még hánytam is mert egyszerűen annyira ideges voltam. Alapból is ilyen feszengős, nehezen feloldódó, csendes ember vagyok.
17/L
Én is ilyen vagyok/voltam. Egész konkrétan szociális fóbia. Sajnos nem tudok jó tanáccsal szolgálni. Egyszerűen csak túléltem ezeket a dolgokat, és az egyre több tapasztalatból tudtam meríteni erőt. Minden új közösségbe egyre szorongásmentesebben sikerült (általában inkább nem sikerült) beilleszkednem. Sokat segített, ha munkaként kezeltem a szitut és a társakat. Kicsit levettem a vállamról a felelősséget ezzel.
Én kerestem az ilyen helyzeteket, pont azért, hogy fejlődjek. Egyetemen több sportot próbáltam ki, szabad tárgynak olyat vettem fel, ami interaktív, tréninget. És kb az összes létező diákmunkára elmentem.
Teljesen normális, ha az ember kicsit bizonytalan ismeretlenek között, de az ilyen bénító szorongás tényleg nagyon kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!