Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem képes válaszolni a...

Miért nem képes válaszolni a volt munkatársnőm?

Figyelt kérdés
Egy évig dolgoztunk együtt. Nagyon megkedveltem. Gyorsan jóba lettünk. Mindent mindennel kapcsolatban megbeszéltünk. Megajándékoztuk egymást ha olyan alkalom volt. Sokszor mondta nagyob megkedvelt és nekünk találkoznunk kellett... ő 3 hete ment el onnan. Én 2 hete. Az elején 2-3szor beszéltünk telón. Fbn váltottunk pár üzit. Megkérdezte milyen az új helyem. Mikor vissza kérdeztem az övé milyen és hogy vannak a gyerekek stb már nem válaszolt. Nem értem hirtelen mi történt.
2018. jún. 18. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert már nem fűződik érdeke hozzá-d, vagy/és egyszerűen más/fontosabb dolga van....
2018. jún. 18. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyetlen közös témátok a munkahely volt, és az most már nincs. Szép lassan eltávolodtok egymástól, és vége. Nincsenek közös élmények, mi tartana össze benneteket?
2018. jún. 18. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem CSAK TE hitted azt, hogy milyen jóban vagytok.

Nekem is volt ilyen kolléganőm, azt hitte, dejó barátnők vagyunk, pusztán mert nem hajtottam el a francba, mikor a 15. szövegével jött.

Elkerültünk más részlegre, de írt, hívogatott, tapadt mint a franc, aztán még ő volt megsértődve, mikor megmondtam neki, hogy hagyjon már békén.

Az, hogy elcsevegek a kollégával munkahelyi dolgokról, meg meghallgatom pár dologban nem jelenti azt, hogy a barátnőm.

Bár a nő ráébresztett, hogy érdemes a legelején tisztázni, hogy mi merre hány méter, nehogy még valaki próbáljon rám tapadni.

2018. jún. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!