Ti nem féltitek a munkahelyeteket, hogy előbb-utóbb átveszik a robotok?
programozó vagyok nem félek
én mellesleg olyan mesterséges intelligenciát akarok beépíteni a játékomba ami a játékos helyett csinál dolgokat, hogy kényelmesebb legyen a játékosnak a játék
mellé tanuló mesterséges intelligenciát, makrókat is helyezek el benne
ha megfelelően használjuk ezeket a dolgokat, akkor segítenek és egyszerűsítenek dolgokon
sok gyári munkást könnyen leválthat egy robot, vagy lásd a tescoban ott az önkiszolgáló pénztár, ahol félig a robot félig a vásárló vette el a munkát
itthon nincs meg rá a keret, hogy megtudják fizetni ezeket a fejlesztéseket, még a nagy multik sem valószínű, hogy bevezetnek olyan nagy változásokat amik felváltanak embertömegeket
Én olyan szakmát tanulok, ami használni fogja a mesterséges intelligenciát, robotokat, automatizációt, tehát én az ipari forradalom nyertese leszek.
(Mezőgazdaságról van szó. Önvezető traktor, precíziós gazdálkodás stb)
Szóval én már várom, hogy elérhetőek legyenek a versenyelőnyt jelentő technológiák, mire vállalkozásomat beindítom.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
De Vandához mit szóltok? Nekem az a durva benne, hogy NEVE is van már.
Hallotta már valaki? Az egyik legnagyobb telefontársaság robothangja. Amit kérdezel, válaszol basszus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!