Árufeltöltőnél van próbaidőszak? Úgy 1 napig elnézik, ha valamit elrontok meg nem tudom egyből, mi hol van, vagy picit lassabb vagyok, mint kéne?
Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 14:50
1/2 anonim 

válasza:

Evidens, hogy egyből nem tudod mi hol van. 1-2 nap alatt be tud rögződni, minek hol a helye. Ha ezt nem nézik el az elején akkor rossz hozzáállásuk van.
Gyorsulsz majd, ha rutinosabban megy
2/2 anonim 

válasza:

Attól függ hol leszel árufeltöltő. Bár szerintem mindenhol van próbaidő, és nem 1-2 nap, hanem 2-3 hónap, ami azt jelenti, hogy addig bármikor elküldhetnek, és azt is, hogy addig tisztában vannak vele, hogy nem tudsz mindent, és hibázhatsz. Nem csak áruházakban, de szinte minden munkahelyen van próbaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!