Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a barátnőmet behívták vasárnap dolgozni és reggel 6 óra dolgozik és még mindig nincs itthon ( 15:20 )?

Figyelt kérdés
Szerintetek ilyet szabadna csinálni? Kereskedelembe dolgozik és leltározik és mellette még nem is olyan nagy a bolt. Reál manna.
2018. jún. 3. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ebben hasonlítotok a jelek szerint.
2018. jún. 3. 18:46
 22/24 anonim ***** válasza:

"aztán magyarázz idióta para##t"

Ilyennek tartod a neked nem tetsző válaszolót.

Aztán pedig ezt írod:

"egy bolt bezár az még nem a világ vége mert még azon kívül kb még több mint 10 üzlet"

Annyi nincs, hogy ha neked van egy üzleted, de a vevők a másik boltba mennek vásárolni, te nem keresel kanyit sem?

Lehet a másik 'idióta para##t', de te annyit értesz a vállalkozáshos, mint hajdú a harangöntéshez.

.

A barátnődön múlik, hogy a 'te barátnőd', vagy pedig 'anyuci szófogadó kislánya' akar lenni.

Reszkess, nehogy anyucija lebeszélje rólad kislányát.

2018. jún. 3. 19:05
 23/24 anonim ***** válasza:
De meg mindig nem.mondtad mi az a k.va kemény munka, amit senki.más nem bír 3 oran at csak te...
2018. jún. 3. 19:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Én annyit fűznék csak összességében a kérdéshez és a véleményekhez, hogy 24 évesen el kellene tudnia dönteni, hogy megfelelő-e neki az adott hely/körülmény. Tudtommal a kereskedelemben különösen munkaerőhiánnyal küzdenek, simán találhat másik helyet, főleg, ha szereti a szakmát és jó munkaerő. Egyébként pedig nem csak munkavállalóknál, hanem a munkaadóknál, a vállalkozóknál is rendszerint előfordul, hogy a magánéletet kell a munkának alárendelni. (Én pl. az elmúlt háromnegyed évben 2X is bementem szabadságról melózni, mert a helyzet úgy kívánta. Hozzáállás kérdése. Nem voltam (nem voltunk!) mindezek ellenére megbecsülve - nem is vagyok már annál a cégnél...)
2018. jún. 6. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!