Mitől családbarát a kétműszakos 6-14 és 14-22h munkarend?
Ha egy munkahely úgy hirdeti magát úgy vesz fel embereket hogy „családbarát“ és ezek után van kettő műszak 6-14h és 14-22h, mely totál merev semmi eltérést nem enged de még azt se engedik eldönteni hogy de /du akarok jönni, akkor ez mitől családbarát?
Mit kezdjen egy kisgyerekes szülő azzal ha reggel 6ra benn kell lenni de az ovi meg 6.45kor nyit? vagy a gyerekért kell menni max 17-ig de ő 22ig dolgozik? Ez mitől családbarát? Mert e a duma megy!
Ez a családbarát szöveg olyan beetető, mint a "versenyképes fizetés"
A balekoknak jó csali.
Jajj, én jelentkeztem egy álláshirdetésre, ami szintén ez alatt futott, hogy ideális diákoknak, nyugdíjasoknak, kismamáknak, családbarát. Akár nettó 200 ezer fizu.
Nos... egyik nap mész, másik nap nem. Eddig még oké. De a munkaidő? 5:00-21:00 + a nyitás, zárás. Azaz 16 óra munka (kisközértben bolti eladó). Egész nap neked kell ott lenni, mindezt feketén, napi 10 ezerért, de ha bevállalsz plusz napokat, akkor meglehet a 200 ezer is!
Őszintén nem értette a tulajdonos, hogy miért nem akarom elvállalni.
"a családbarát a legtöbb helyen azt jelenti hogy bevihető a gyerek amíg ott vagy."
És ki vigyáz a gyerekre egy veszélyes üzemben.. ahol sisakban és bakancsban kell lenni a gépek targoncák miatt
Hát ebből itt SEMMI se valósul meg.
" Munkaidő - különböző munkaidőmodellekből való választás lehetősége
2. Képzés - a munkavállalók alkalmazkodóképességének megteremtése
3. GYES, GYED, GYET utáni visszatérés a munka világába
4. Gyermekintézmények - megőrzésük, fenntartásuk és korszerűsítésük
5. Munkavállalói juttatások
6. Munkahelyi biztonság - munkavállalói jogok, egészségmegőrzés, stb."
"akkor elég sz@r helyen dolgozol! vagy még sehol!"
Ugyan engem ez nem érint, de ha kisgyerekes szülő lennék a jelen helyemen hát bizony én is alapos gondban lennék.
AMikor lejár a műszak 17kor és 16.55kor közlik hogy na akkor még 2 óra. És maradsz vagy vissza se menj többet. Hát milyen család mellett férne ez bele?
" akkor minek csinálsz gyereket?? Az ilyeneket sose fogom tudni megérteni.
"
Nem is a te dolgod ezt megérteni. Közöd hozzá semmi.
A kérdező arra kérdezett rá ha egy vég ígér valamit azt tartsa már be esetleg és igaza van. Vagy akkor ne ígérjen.
Undorító az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!