Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok egy olyan (nem...

Mit gondoltok egy olyan (nem nagy) cégről ami évek óta ugyanazt a 4-5 állást hirdeti?

Figyelt kérdés
Az egyik pozícióban én is dolgoztam 1 hónapig...
2018. máj. 22. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Egyik ismerősöm is tapasztalt ilyet. Évek óta próbaidőre vettek fel dolgozókat, mert az alatt nem kellett bejelenteniük adó- és járulékfizetésekre. Aztán a próbaidő leteltekor senkit sem tartottak meg hisz kellett a hely az újabb próbaidősnek.
2018. máj. 22. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam egy cégnél 2016-ban kemény 2 hónapot, na az vicces volt "csak nem nevetett senki".

Na szóval ez a cég az interneten 2-3 helyet hírdet állandóan, annyira sablon hogy az embernek már fáj.

Most vagyok egy helyen, de mondom oda vissza kellene menni inkább elhagynám az országot.

2018. máj. 22. 14:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy én mondtam fel a cégnél.
2018. máj. 22. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

"mert az alatt nem kellett bejelenteniük adó- és járulékfizetésekre. "

Dehogy nem kell!

Az első munkában töltött naptól be kell jelenteni a dolgozót. A próbaidő csak arra van, hogy mindkét fél azonnal felmondhat alatta.

2018. máj. 22. 14:19
 5/9 sanyinak ***** válasza:
100%
Én ilyenkor arra gondolok, hogy igen nagy a fluktuáció az adott munkahelyen, ami nyilván nem egy pozitív tulajdonság az ott dolgozókra nézve.
2018. máj. 22. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi létszám mozgás után már nem a dolgozókat minősítik, hanem a vezetést. Valami baj a főnökökkel van. Vagy emberileg, vagy szakmailag, vagy egyéb olyan feltételeket szabnak, amelyek már a dolgozó kizsákmányolása, vagy éppen a munkabéreket nem fizetik rendesen. Majd rájönnek, hogy egy idő után már nincs jelentkező, és akkor észhez térnek.
2018. máj. 22. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy röhejes pénzért túl sokat várnak el.... és senki sem marad ott ezért, vagy valami más miatt ott sokáig...
2018. máj. 22. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztos nem akarnak fizetni, és valószínűleg nem is fizetnek jól... ;)
2018. máj. 22. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:

a 6-osnak igaza van. ilyen esetben vezetői szinten vannak komoly problémák, ha tényleg alkalmazottakat keresnek állandóan.

amíg munkanélküli voltam, elég sok ilyen lepra helyen voltam. volt, ahol még öltözőhelyiség sem volt férfiaknak, csak a wc.

na az évek alatt változott kicsit a világ, most már ők is havonta hirdetnek állást, csak már senki nem megy hozzájuk.

2018. máj. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!