Nektek volt már olyan a munkahelyen hogy az ügyvezető elszúrt valamit? Többit alább.
Mondjuk dolgoztok valahol, mindenhol van egy főnök, az ügyvezető. Na és ez az ember lebeszél mindent, ha valahova küldi az embereit akkor ott már tudnak mindenről, csak meg kell csinálni a "melót", ennyi a történet.
Én most 8 hónapja vagyok egy helyen, és eddig így volt.
Na és most ezen a héten, küldött minket az ügyvezető egy helyre, valamit csináljunk meg.
Na és az volt a vicc mikor odamentünk akkor jóformán nem is értették miért vagyunk ott, 2-3 óra múlva haza is küldtek minket.
Ez mivel magyarázható ez a helyzet? Az ügyvezető nem beszélte le rendesen a dolgot? Vélemények?
Vélemény? Mindenki hibázik néha.
Amúgy nagyobb cégeknél nem az ügyvezető küldözgeti az embereket, hanem vannak erre megfelelő alkalmazottak, projektvezetők, egyebek. Olyan megesik, hogy süket fülekre talál az ember, elfelejt valaki egy egyeztetett időpontot, vagy X beszél X-al és nem szól Z-nek. Van ilyen.
Miről kellene megkérdezni?
Arról beszélek hogy eddig, 7-8 hónapig minden simán ment, ha menni kellett valahova ott már tudtak mindent.
Most ezen a héten meg elmentünk egy címre és jóformán azt se tudták hogy aznap jövünk, miért vagyunk ott, menjünk már haza, stb.
Komolyan mondom vicces volt csak nem tudtam nevetni, kicsit kaotikus az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!