Ma bent voltam a munkaügyi központban jelentkezni akartam kepzesre de nem engedtek. Most mi lesz?
Keresel más munkát. Abba amúgy belegondoltál hogy képes lennél-e személy- és vagyonőrként dolgozni ideggyenge emberként? Csak mert elég labilisnak tűnsz a kérdéseid alapján (könyörögnél hogy felvegyenek, majd konstans panasz a tananyagra, most a sírás mert még a végén el kell menned igazi munkát végezni).
"A szakképesítéssel rendelkező képes:
A szakkepesites.hu tartalmaőrzést végezni különböző védelmi szintű létesítményekben ellátni a belső és a közterületi járőrszolgálatot, helyszín-ellenőrzést végezni a riasztásra kivonuló szolgálat tagjaként szállítmánykísérési feladatokat végezni biztosítani a pénz-, értékszállítást a létesítmény területén parkolási ellenőrként szolgálatot teljesíteni intézkedni rendkívüli eseményekkor, szükséghelyzetekben, közveszély-elhárításban elfogni a bűncselekményen és szabálysértésen tetten ért személyt eltávolítani a rendezvényt akadályozó, zavaró személyeket kezelni az összeköttetésre szolgáló és a telepített biztonságtechnikai eszközöket, rendszereket alkalmazni a támadáselhárító eszközöket és a kényszerítő testi erőt a szakmai szabályok szerint személyek és gépjárművek be- és kiléptetését végezni az őrutasításban előírtak szerint a szállítmányok, csomagok, okmányok ellenőrzését végezni az őrutasításban előírtak szerint tájékoztatást adni az ügyfeleknek az intézkedés indokáról, a felhatalmazásáról, az intézkedés elleni panaszkezelés eljárásáról helyszínbiztosítást végezni elsősegélynyújtást és újraélesztést végezni elemezni az információkat és rögzíteni a szolgálati dokumentumokban szolgálatot felvenni, és átadni együttműködni a feladatvégrehajtásban érintett hatóságokkal konfliktus- és stressz kezelést végezni"
Ó te személyi és vagyonőrök gyöngyszeme.
A betörők/ tolvajok előtt is sirnál, hogy "jajj ne rámolják már ki a helyet, mert elvesztem a munkámat"?
Hogy lesz munkád?
Amit elvégeztél képzést azzal mi van?
Esetleg az nem tetszik? Akkor miért végezted el?
"Ráadásul beutaztam tök feleslegesen a munkaügyibe"
Ráértél nem?
Ha utálod a gyári munkát akkor menj el annak, aminek tanultál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!