Ha munkaügyi kozponton keresztül elvégzem a töltőállomás kezelő képzést akkor azzal lesz munkahelyem?
Ha egy benzínkúton akarsz dolgozni, akkor kell kezelned a pénztárgépet is. Akkor nem a tanfolyammal van bajod hanem magával a leendő munkáddal is. Mit gondolsz akkor mi lenne a munkád? Budit pucolni se akarsz? Persze jó lenne ha csak a töködet vakarva sétálgatnál és úgy csinálnál mintha segíteni akarnál tankolni másoknak, de már akkor mész oda amikor már kezdik a tankolást.
Ha egy pénztárgép riaszt el attól hogy munkát vállalj akkor te egyszerűen csak nem akarsz dolgozni, illetve a semmittevésért várnál pénzt. Mert aztán marha nehéz...
-2-es kút lesz..
+Rendben adhatok más valamit?
-Nem
+Pontgyűjtőkűrtyája van?
-Nincs
+6500 Ft lesz.
Nyomtatsz egy blokkot meg adsz visszajárót ha kell.
Nem járhatsz egész életedben képzésekre, mert mindig megtetszik valami jól hangzó szakma, és jobb ott lógatni a farkad mint dolgozni. Ha nem múltál el 25, a legjobb esélyed munkanélküliként hogy valaki a bértámogatás miatt felvesz, és akkor teperni kell hogy meglegyen. Ha elmúltál 25 és még mindig azt keresed hogy milyen trükkel lehet kihúzni magad a munka alól, azzal csak egyre rosszabb helyzetbe hozod magad.
Én pont ugyanígy vagyok, és tapasztalatból beszélek, mert tudom hogy már soha nem leszek nyugdíjas mert úgysem fogok addig élni hogy le tudjak dolgozni 40 évet. Abba gondolj bele, hogy ha olyan egészségügyi helyzete kerülsz, hogy dolgozni nem tudsz, nyugdíjat nem kapsz, a szülők már nem élnek, akkor mit csinálsz, hová mész és mi lesz veled. Akkor már a gyári munka is egy utolsó fűszál lenne amibe kapaszkodnál, csak addig nem voltál hajlandó odamenni, utána pedig nem leszel képes odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!