Szerintetek munkaügyi központon keresztül nehéz lehet elvégezni a töltöállomás kezelö okj képzést? Ha ezt elvégezném lenne munkahelyem?
Sajnos semmire sincs garancia.
Amúgy viccesnek tartom hogy itt kérdezed meg lesz e állásod.
Ja és semmi tanfolyamot nem végeznék el ha nincs rá gari hogy lesz is állásom, lesz bevételem.
Nekem amúgy ez volt főiskolán.
Vége lett az államvizsgának, mondja a fickó mindenki megkapja az oklevelet, ja és sikeres munkahelykeresést, vagyis mehettünk a papírral a retek rákba.
Mondom kössz.
"Ha ezt elvégezném lenne munkahelyem?"
Ez komolyan mondom a nap poénja hogy ide írod le.
Röhej.
NAGYON gondolkoztam rajta anno én is hogy elvégezzek valami munkaügyis tanfolyamot, aztán hallom a híreket a képzés minőségéről, és arról is hogy pl.: Esztergályos/CNC tanfolyamot indítanak, 1 éves.
Kérdés: Szerinted egy 2-4 éves SZAKKÉPZÉST egy 1 éves TANFOLYAMBAN meglehet tanulni? Jó lesz az mindenkinek?
Szakmunkás bizonyítványt, különböző fajta jogosítványokat (Targonca, elektromos békára - nem ez a neve hanem más, stb.) azt éri meg letenni, persze garancia arra hogy lesz-e jobb/ és / vagy jobban szerethető munkád az nem lesz.
Ha csak megy a rinya, meg az álláskereső oldalakon a hirdetésed hogy "X.Y végzettséggel állást keresek" akkor felejtsd el. Lobbizni kell, tanulni kell, képezned kell magad stb. (Kapcsolat nem árt ha van a tarsolyban, de még az sem garancia a sikerre. Meg tudod, azért az néha elég gáz hogy vannak olyan emberek olyan pozíciókban, akik nem értenek a dolgokhoz nagyon ott ahol vannak, de hát ott vannak, mert valami haver benyomta, oszt a munkatársak copják be érte a faxt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!