Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek kirúgnakemiatt?

Szerintetek kirúgnakemiatt?

Figyelt kérdés

Bocs mobilról irok es nem mindig hallgat rám.

Idönkent dolgozom egy iskolaban , ha valaki megbetegszik, utóbbi pár hónapban minden nap hivtak.

Kértem emiatt kulcsot, hogy tudjak jönni menni senkit ne kelljen kérjek h nyisson csukjon nekem.

Hozzatennem h nem tudok 7 kor nyitni , csak 8 ra tudok menni , pedig neha szukseg lenne 7 töl.

Közben új helyettesitöket is felvettek , nagy is az igeny , de persze aggasztottis , hogy igy mi lesza jövöm .

Ma a fönöknö megkert h a kulcsot adjam vissza mert nincs eleg kulcs es meg masoktól is vissza akarja kerni , mert kell az újaknak , stb . Nagyon ideges lettem, az volt az erzesem hogy ki akarnakrúgni es igy adjak tudtomra finoman, utólag jutott eszembe h lehet az kapja aki 7 töl tudnanyitni.

De nem tudom, visszaadtam a kulcsot eleg cinikusan kissé fennhejazó stilusban, h itt van , ezen ne múljon.

Utana migrenre hivatkozva, hazakerezkedtem, habar meg 2 óra munkaidöm hatra lett volna.

Mindenki lathatta h felkaptam a vizet , habar nem sertettemmeg senkit .

Anyam szerint paraszt voltam es ezutan tuttikirúgnak.

Mit szóltok ?

2018. máj. 7. 16:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Amióta kulcsotkaptam folyton hallgathattam h kulcshiany van . Azóta krizis lett , megallt a tudomany mert kaptam egy f.s kulcsot!
2018. máj. 7. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Túlreagálod. Visszaadtad a kulcsot és kész. Ha legközelebb hívnak helyettesíteni akkor megmondod, hogy nincs kulcsod így csak akkor tudsz menni ha valaki kinyította.

Milyen suli ez hogy kulccsal kell bejárnod helyettesíteni? Tanár vagy?

2018. máj. 7. 16:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Minden zarva van mert speci diakok vannak es mindenhova kulcs kell de egy kulcs nyit mindent . Ez h hazakerezkedtem migren miatt anyam ezen akadt ki
2018. máj. 7. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy tanár. Egy tanár tudna írni, és lenne annyi kompetenciája hogy egy ilyenen nem borul ki.
2018. máj. 7. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek anyáddal.
2018. máj. 7. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!