Ti hogyan hagyjátok figyelmen kívül az idegesítő, értetlen kollégákat?
Minden nap legalább 1-2 valaki megtalál a hülyeségeivel, panaszkodik, idegeskedik és traktál, próbál lehúzni és azt várja, hogy értsek is vele egyet.
Már próbáltam, hogy nem reagálok rá, elfordultam másfelé, de nem veszik a lapot.
Volt, hogy kijelentettem: engem ez nem érdekel! De mintha meg sem hallanák, mondják tovább.
Volt aki ajánlotta, hogy tereljem a témát másra, de már annyira elegem van belőlük, hogy felszínes témákról sem akarok velük beszélni, mert ott is találnak rá módot h rinyáljanak. Alapjáraton pozitív ember vagyok, szeretek beszélgetni hasznos, érdekes dolgokról, de ezek után jobban szeretek csendben, magamban lenni, és végezni a dolgom.
Tudtok valami tippet, hogyan "zárjam ki" őket?
Munkában függetlenek vagytok vagy össze kell dolgoznotok?
Én elore félek mert uj kollegat kapok szo szo össze kell dolgozni es100 hogy még a fénymásolo szkennelő bekapcsolasahoz is nekem fog jajgatni. Aztán uristen hol talál gepirolapot. Mit kell ide irni. Hogy irjon alá. Hazamehet e hamarabb. Atnézném e ezt azt mielőtt elkuldi. Hova tegye a mappát.
A főni azt mondta eleinte besegit a bevonásában de a fenti kérdései tucatjai rám fognak zudulni az zicher :(
Es most mondjam kedvesen, keress papirt te, nyomogasd a masolot egyszer csak sikerul, stb? Nem hiányzik a nyakamba abszolut hogy en miatta nézzek el egy tizedesvesszőt vagy félreutaljak pár millát stb (penzügy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!