Mit csináljak, új kolléganő jön és féltem a helyem?
Az jó, hogy 50 ferfibol az tetszik,aki kapcsolatban van, de elviheti más, vagy akár te..vagy kb mindenki.
Ha összejönne veled, akkor is bárki vihetné,nem?
Szánalmas vagy úgy mellesleg.
Ne legyél lecserélhető akárkivel.
Én nőkkel dolgozok (nő vagyok) és a munkámat más nem tudja ellátni, emiatt nem érdekel kit raknak mellém, mert nem jelent fenyegetést.
Ha csak azért vettek fel, mert nő vagy, akkor jogos a félelem.
Kövezzetek meg, de 50 férfi között én tudnék örülni egy új nőnek, biztos elkezdenék vele haverkodni. :)
Nalunk elment az egyik kollega, hatalmas a hajtás, hataridők, irto pontosnak gyorsnak preciznek kell lenni, vágni a törvényeket, ismerni a szerződéseket, a programokat, tilos egy nullát elszámolni, gyakori a tulora es stressz
Szoval elmegy a kollega es nyakamba szakad az ő munkája is, nem találnak embert erre tűzoltasra amig senki nincs, felvettek helyette egy nyuggert aki valszeg masolni es szkennelni fog csak!
Feldogas kerdese minden. Nekem hianyzik a kollegam sokmindenen mentunk egyutt keresztul, teljesen mas lett volna egyedul mindenen atmenni (egyutt "sirtunk"de nevettunk is, egymasban tartottuk a lelket stb)erre kapok egy reszmunkaidős nyuggert!!!
Erdekel a helyzeted kerdező majd irj milyen lesz a kapcsolatotok, eleinte en is bizalmatlan voltam a kollegammal de lasd, már meg hianyzik. Lehet eleinte te is orrolni fogsz rá es az is lehet hogy de bajban csak ő fogja a kezét nyujtani :)
Én jelenleg idegileg gyurok az uj kollegámra, bizom a főnököm logikájában mert ő okos es biztos tudja miert vette fel.Lehet ez a munka tartja majd életben a nénit. Semmi nincs véletlen. Már nem tudom mire gondoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!