Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, új kolléganő...

Mit csináljak, új kolléganő jön és féltem a helyem?

Figyelt kérdés
Egy éve dolgozok a munkahelyemen irodistaként, egyedül vagyok nő 50 férfival. Nagyon szeretem a munkám és a kollégáim, haveri kapcsolatban vagyunk. Viszont most a másik részleg főnökének is lesz egy titkárnője, ráadásul ugyan azon a részen lesz, mint én. Megmondom őszintén, nagyon be vagyok tojva a helyzettől... Az előző munkahelyemen is megszívtam a női kollégákkal, mert csak pletykáltak és kavarták a ...-t. Ráadásul van egy kollégám aki tetszik (bonyolult, de a lényeg hogy van barátnője), ettől is rettegek, hogy mi van ha "elhappolja". Persze nem szeretnék rossz viszonyt, de hatalmas gombóc van a torkomban ha csak erre gondolok, fogalmam sincs hogyan viselkedjek, mit csináljak... Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tehetnék?
2018. ápr. 25. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az 50 férfi közül egyedül csak te, a nő foglalkozol ezzel, jellemző .
2018. ápr. 25. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az jó, hogy 50 ferfibol az tetszik,aki kapcsolatban van, de elviheti más, vagy akár te..vagy kb mindenki.

Ha összejönne veled, akkor is bárki vihetné,nem?

Szánalmas vagy úgy mellesleg.

2018. ápr. 25. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne legyél lecserélhető akárkivel.

Én nőkkel dolgozok (nő vagyok) és a munkámat más nem tudja ellátni, emiatt nem érdekel kit raknak mellém, mert nem jelent fenyegetést.

2018. ápr. 26. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Ha csak azért vettek fel, mert nő vagy, akkor jogos a félelem.

Kövezzetek meg, de 50 férfi között én tudnék örülni egy új nőnek, biztos elkezdenék vele haverkodni. :)

2018. ápr. 26. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nalunk elment az egyik kollega, hatalmas a hajtás, hataridők, irto pontosnak gyorsnak preciznek kell lenni, vágni a törvényeket, ismerni a szerződéseket, a programokat, tilos egy nullát elszámolni, gyakori a tulora es stressz

Szoval elmegy a kollega es nyakamba szakad az ő munkája is, nem találnak embert erre tűzoltasra amig senki nincs, felvettek helyette egy nyuggert aki valszeg masolni es szkennelni fog csak!

Feldogas kerdese minden. Nekem hianyzik a kollegam sokmindenen mentunk egyutt keresztul, teljesen mas lett volna egyedul mindenen atmenni (egyutt "sirtunk"de nevettunk is, egymasban tartottuk a lelket stb)erre kapok egy reszmunkaidős nyuggert!!!

Erdekel a helyzeted kerdező majd irj milyen lesz a kapcsolatotok, eleinte en is bizalmatlan voltam a kollegammal de lasd, már meg hianyzik. Lehet eleinte te is orrolni fogsz rá es az is lehet hogy de bajban csak ő fogja a kezét nyujtani :)

Én jelenleg idegileg gyurok az uj kollegámra, bizom a főnököm logikájában mert ő okos es biztos tudja miert vette fel.Lehet ez a munka tartja majd életben a nénit. Semmi nincs véletlen. Már nem tudom mire gondoljak.

2018. ápr. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!