Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vendéglátósok! Tudnátok olyan...

Vendéglátósok! Tudnátok olyan esetet mesélni, amikor a vendég megalázó, paraszt vagy ocsmány módon viselkedett veletek?

Figyelt kérdés

én felszolgálok egy koktélbárban és pl egy nagyon forgalmas napon 3-an szolgáltunk fel, elosztottuk egymás között az asztalokat és hajrá. Amikor az én asztalaimmal minden rendben volt es akadt időm, körbementem, hátha ki kell segíteni a többieket, az egyik asztaltól elvittem az üres pezsgős üveget, erre a vendég gúnyosan megköszönte nekem, hogy neki kellett utántöltenie a poharát, majd kérte a számlát. Nem igazán tudtam mit reagálni, mert nem az én részlegemhez tartozott. Kivittem a számlát, mert az odatartozó felszolgáló “úszott”, erre a vendég még inkább kiakadt és megkerdezte tőlem látok-e az asztalon borospoharat. Mint utólag kiderült, valaki egy másik asztal két pohár borát az ő számlájukhoz adta. Elnézést kértem, újranyomtattam a számlát javítva. Miután kivittem, ismét elnézést kértem a kellemetlenségért, a majomja meg elkezdett nekem tapsolni, hogy gratulál, hogy sikerült kideríteni, hogy nem ők itták a bort. Kérte a nevem és a főnököt.

Az egészben annyi volt a “bűnöm”, hogy el akartam vinni az üres üveget egy másik pincér asztalától és ez lett belőle. Hozzáteszem, nem ignorálhatunk részlegünkön kívüli vendégeket, csak mert nem a mi asztalunk

2018. ápr. 16. 14:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Nálunk rendszeresen a női mosdóba hagyják a használt pelenkákat, pedig a mosdó mellett van szemátkosár. Elég nagy , így nem tudom ki nem veszi észre. A férfi mosdóban a piszoárba üres vodkás üvegeket is raktak már be, vagy a Wc-ből is halásztam már ki játékot és alsónadrágot is. Nem tudom, de az emberek általában nem húzzák le maguk után a Wc-t így mikor záróra után takarítunk, hát rendes hányingerem van. A legundorítóbb az volt, mikor valaki az ajtóra írt a saját székletével.

2018. ápr. 17. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!