Dolgozik (zott) valaki közületek nyomdában?
Voltam: nyomdásztanuló (formakészítő ágazat) voltam kéziszedő tanuló, voltam betanított segéderő szedőteremben. Ezeknek 30 éve már.
Voltam DTP tördelőszerkesztő, voltam gépteremvezető, voltam nyomda társtulajdonos, voltam digitális nyomda tulajdonos. Aztán voltam gyártáselőkészítő (GYEK-es) termelésirányító. Szóval jól rálátok a szakmára és tapasztalataim is vannak.
Jelen!
1 kemény napot, elég is volt.
Na az úgy volt hogy állást kerestem és elmentem a munkaügyi központba, a végzettségem most hagyjuk is.
Na és ezek mondták menjek el XY nyomdába, abban a kerületben van ahol lakom. Na elmegyek beszéltem 1 fickóval, kérdezte milyen papírjaim vannak, stb. Aztán 1 napot ilyen könyveket csomagoltam. Mondták hogy majd keresnek, gondolhatod, nem is tudom megvannak e még.
Na visszatérve a kérdésre inkább kihagynám az ilyen helyet, jelenlegi helyemen gépeket javítunk és kereskedünk is, sokkal jobb, és a fizetésem se a 100.000 nettó per hó történet, ilyen nyomdai helyen nem igen lehet jól keresni én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!