Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki nem akar dolgozni...

Ha valaki nem akar dolgozni nem akar munkahelyekre járni akkor annak miért kell?

Figyelt kérdés
Miért nincs mindenkinek egy alapjovedelme es aki akar az dolgozhatna is mellette vagy mit tudom en. Miért kell?? En nem kertem ezt a szar eletet es nem tehetek róla hogy itt vagyok. Nem akarok a társadalom hasznos tagja lenni sem.

2018. ápr. 13. 11:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Bizonyos mértékben egyet értek veled: az életet nem kértük, csak kapruk. Ha már megvagyunk,akkor nem születtünk tengni, mint az állat, hanem valamit kell kezdenünk magunkkal. Ha tanulunk, akkor két eshetőség adódhat:

a, vagy profik leszünk valamiben, vagy legalább normálisa le fogjuk tudni végezni a munkánkat;

b, vagy lúzerek leszünk, mert vagy nem fogunk tudni semmit, vagy ha tudunk is, akkor a nép fog b×gatni minket, hogy milyen lúzerek vagyunk. De azért tennünk kell valamit.

El lehet vonulva élni is, pl. könyvírónak vagy egyéb, egyéni vállalkozóként élni, de akkor is valamit tenni kell.

2018. ápr. 13. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerzel egy kis világvégi tanyát és önnellátóskodsz. Ez egy esély a túlélésre,bár melód az lesz bőven de alapvetően kötetlen és főnökmentes.
2018. máj. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!