Ikea gyár Sopron? Dolgozik ott valaki operátorként?
Van egy lehetőség, Sopronban az ikea gyárba.
Mennyire elégedett az aki ott melózik? Szállást adnának meg 1250 bruttót.
Megpróbáltuk végül a párommal.
Így volt hírdetve a Scitus -nál.
" Könnyű fizikai munka.( Azért fizikai mert állni kell" )
Ehhez képest az első munkanap első órában én pakoltam, majd végig sepregettem a fél gyárat. Miközben a párom 15-20 kilókat emelgetett. Szünet 1x van, 30 perc. Wcre ki lehet menni, már ha az nem megy a munka rovására. De mivel nincs aki beálljon, így nuku wc. A gyárban laza 27 fok úgy, hogy kint volt 25. A nap végen a műszakvezető brjelentette, hogy e hét szombaton is menni kell, mert be kell dolgozni a húsvétot. De hogy ne a délutáni műszakba kelljen, ezért nagylelkűen a jövő héten is délelőttösbe kell jönni és megintcsak szombaton is. Ezzel pápá műszakpótlék. Persze szigorúan csak külsős embereknek kell ez, az ikeásoknak nem kötelező. Első nap nem is működött a kártyám, így szóltam a műszakvezetőnek, mire a másik SS tiszt legyintett: " M1 csak scitusos "
Aztán szóba jött a beosztás... Én délelőtt párom délután. Erre én szóltam, hogy ezt talán nem így kéne... A válasz? Nem én fogom eldönteni, hogy melyik műszakba akarok menni.
Hát mondom, dehogynem kisanyám. Már löktem is a kezébe a kártyát es jntettem búcsút...
Kafetéria nincs, de van mozgó bér, amit 3 havonta adnak oda, amit ha elosztom a 3 hónapra kb kijön 5000 ft.
De nem is fényezem tovább a Scitus és Ikea párost.
Az szerintem mindent elmond, hogy velünk együtt még 3 pár mondott fel az első nap után mondva, hogy ez nem így működik. Meg még jó páran. Csak a mai nap kb 14 emberke intett fityiszt. Volt, aki 100 azaz száz ezer forint fizetést kapott, kemény robot munkáért.
A legtöbb amit halottam, 136 ezer volt. Remélem akik belebotlanak ebbe az ikeás történetbe, utána olvasnak és talán eljut hozzajuk is az irományom: Soha ne menjen senki az ikea gyárba Sopronba.
Ami talán a legszebb, hogy egy kb 45 kilós nőt állítottak be gépet rakodni, majd a müszak végén kiadták, hogy takarítsa ki a gépet. Védő felszerelés nélkül, lakkba turkálva. Most bent fekszik a korházba tüdőgyulladással. Pedig a balesetvédelmi oktatáson az azt tartó úri ember, frappáns módon el is magyarázta, hogy csak az nyúlhat a géphez akinek papírja van róla, és van megfelelő védő felszerelése. Ha ezeket az érveket mondta a gépésznek, az elment a műszakvezetőhöz magyarázni, hogy sz a scitusos nem akar dolgozni..
Száz szónak egy a vége... Csak mszoistáknak ajánlott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!