Váltottál már munkahelyet a kollégáid miatt?
Másik amit nem szeretek, hogy vannak munkatársaim akik nem korrektek és konkrétan hazudnak.
Jártam például úgy, hogy felhívtam terepen lévő munkatársam. Kérdeztem, mikor tudnánk átnézni egy feladatot. A válasza: "5-ig dolgozom addig nem érek rá, 5 után pedig nem dolgozom szóval nem érek rá".
Itt egyrészt közöltem vele, hogy nem az volt a kérdés, mikor mit csinál, a kérdés az volt, mikor tudjuk átnézni. Másrészt mondtam, hogy jelezzen ha neki megfelelő.
Nem keresett, majd a projekt vezetőnek simán azt mondta, hogy velem átnézte. Ott bukta be a dolgot, hogy én folyamatosan a projekt vezető mellett dolgozom, látja, hallja kivel-mit egyeztetek le.
Igazából alapvetően a helyzetet nem értettem. Hogy miért kellett hazudnia? Nem életbevágó feladat volt, nem múlt rajta semmi, megmondhatta volna tisztán, hogy még nem ért rá átnézni. Ehelyett inkább kamuzott egy tét nélküli dolognál és innentől gyakorlatilag minden lépését figyelni kell.
Nekem volt egy hely, ott beadtam a papírokat és mentem máshova.
Olyan szintű "diliház" volt hogy nem tudtam elviselni, ha nem lépek le komolyan mondom tömegverekedés lett volna, de lehet volt is csak már nem vagyok ott.
Végén már olyanok voltak hogy jött egy fickó "valami vezetőnek". Mondom ok., jön a fickó, mindenkivel kezet fog, kis duma, másnap már nem láttuk. Kérdezzük hol a fickó? Nem tudja senki, na aztán innen durvultak el a dolgok.
Aztán jött pár ügyvezető a céghez, a régebbi meg mindig valami rendőrségi ügybe keveredett.
Na most nem is tudom mi van a céggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!