Munkahelyet szeretnék váltani. Hogy lehet megoldani az állásinterjúra való eljutást, ha főnököm nem enged el csak munkaidő (17 óra) után?
Figyelt kérdés
El akarok menni, mert nagyon megromlott köztünk a viszony viszont akadályoz a keresésben. Természetesen a felmondásom már beadtam , de a 30 nap felétől se tekint el. Direkt szivat?2018. febr. 27. 07:45
1/3 anonim válasza:
SZabadságot veszel ki, egy nap nem mégy be - orvosi igazolást lehet kérni, vagy csak bejelented, hogy hánytál egész nap, stb. Kirúgni már nem tud :)
2/3 anonim válasza:
Egymás utáni napokra szervezed az interjúid és aznapra kérsz táppénzes papírt a háziorvosodtól.
3/3 anonim válasza:
Tudom, hogy ez nem tiszta út, de ilyenkor érdemes jóban lenned a háziorvosoddal. Én egyszer váltottam így, nem vagyok büszke rá, de az egy nagyon rossz hely volt, ahonnan akkor eljöttem, nem volt választásom, ráadásul a táppénz sem volt teljesen alaptalan a munkahelyi körülmények miatt.
A felmondási időtől nem köteles eltekinteni, de ha állásból állásba váltasz, azt azért tudomásul veszik a munkahelyek, hogy ezzel számolni kell, és persze mindenki örül, ha elengedik részben vagy teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!